Så var man tillbaka i den tråkiga vardagen….


Trodde jag skulle vara mer utvilad efter en veckas ledighet med underbar natur men så fel jag hade. Är nog mer trött nu än innan jag åkte.

Vi påbörjade vår resa tidigt på söndagen den 31 mars. Redan kl 08:25 avgick bilen hemifrån och körde mot Fridhemsplan för att plocka upp resten av våra medpassagerare. Då vår NYA bil är paj (tro det eller ej) så blev det hyrbil en Volvo v70 och 5 personer samt packning för en vecka i fjällen… Ni kan räkna ut att bilen var överlastad. Men tur att man är gravid för då fick man sitta fram. Så innan anvresa var det koll så att Bongo (dvs vår lilla avkomma) var fastspänd sen var det en lååång resa framför oss. Vi kom fram först kl 17.15

Huset var över förväntan, fanns flera dubbelsängar vilkett var perfekt för vi var tre par som åkte och en massa rum för singlarna. Tegelfjäll är klart ett bra alternativ om man inte vill bo mitt i Åre. Här var det maximal komfort med stora ytor, två bastu, fyra duschrum, öppna spisar, två kök mm. Sen en fantastisk vy från huset

Totalt blev det 16 personer som åkte på denna resa och jag hade träffat 8 tidigare. Nya ansikten är aldrig fel och kombinationen av människor funkade perfekt för samtliga för det blev en grym resa med en massa bus och skoj.

Dagarna kändes långa och det blev en hel del skidåkning för samtliga utom mig då. Solen sken och det var helt fantasiskt vacker uppe i backarna.

Trots att det var en hel del singlar med på resan så blev det inte så mycket afterski. Vi var på Fjällstugan mitt i veckan där de hade ett grymt live band. Alla var glada och det kom in många hinkar med både det ena och det andra i alkohol vägs.. Själv höll jag mig till juice men var glad ändå. Sen blev det naturligt att man var hemma när man var så många. Seriösa skidåkare var ute i backarna vid nio varje dag… Hm jag som trodde att vi var på semester.

Då mina höfter inte orkar så mycket tog vi några romantiska dagar. Till exempel denna dag tog vi oss till Tännforsen och promenerade ner till vattnet. Det mäktiga ljudet av denna fantastiska vattenfall var makalös…

Det var en halv läsklig hike ner till botten men väl där möttes man av denna fantastiska igloo som byggs med ny design varje år. Det tar 2 killar 1 månad att bygga upp denna för varje säsong och det var grymt kallt därinne men också väldigt vackert.

Efter en dag i kyla så var det spa som gällde. Nu när man börjar bli stor vill man inte så gärna slänga på sig en bikini så vi inköpte en ny baddräkt. Plommonlila med strassdetaljer… Tror dock att jag var dum som inte köte en större storlek för denna kommer inte passa när vi åker iväg om en månad till Sunne på spa. Men jag kommer att använda den sen. Jätte snygg och håller allt på plats. Man är 700 kr fattigare men Speedo har ju bra grejjer så jag kommer kunna ha den ett tag.

Vi hade med oss mycket underhållning för gänget, det blev Buzz, singstar och disco bowling…. NEJ jag vann inte hahahah men kul var det.

Sista kvällen med gänget var lite sorgligt. Vi hade grymt kul, åt middag ihop varje kväll och skapade nya vänner. Sen var det kul att min svåger följde med för att jag har inte hunnit umgås med henne så mycket och det var ovärderligt.

Slutet gott och vi var hemma igår kl 21:00 trötta som bara den. Känner nu att det ska bli skönt att bara vara hemma och inte har så mycket inplanerat nu. Dags att varva ner och invänta livets lilla mirakel. Jag har inköpt en vacker lammfäll för vagnen som är sååå fin så nu ska det inredas i resten av huset.

Veckans första dag är snart avslutat jippi.

14 thoughts on “Så var man tillbaka i den tråkiga vardagen….

  1. Ja grymt underbart. Men blir imponerad av vad man kan göra med snö. Tyvärr var destinationen en överraskning så jag kunde ha haft varmare kläder på mig men vem klagar över en sådan överraskning. Romantisk att promenera där i snön, naturen känns nästan helt orörd.

  1. Tack håret blir alltid bäst när jag gör det själv om inte annat så blir det billigast då.

 1. fina bilder och ni verkar ha haft de roligt och mysigt det är alltid lika roligt om man är fler som reser tillsammans, det brukar vi alltid göra

  1. Ja och särskillt när inte alla känner varandra så är det grymt kul. Man lär känna nya människor och det är ju halva resan.

 2. Är du också en sån super fingerfärdig människa som gör sina egna taat by’s? Wow.. jag är imponerad! Och även nu när du är gravid??? De ser ju väldigt nya och fina ut =)

  1. Det här håret är gammalt nu men det hänger på kvalitet och hur man sköter det antar jag. Men det är kul att ändra utseende ibland.

 3. Visst gör kvalitén och skötseln mycket! Det syns verligen inte att dina är gamla..Själv sitter jag och får mitt hårfixat i detta nu, så skönt. Trivs inte i kort.. hihi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s