Ännu en knivskuren mor och barn….


Detta är den nya trenden. Jag orkar inte sätta på nyheterna på morgonen längre. För det enda man läser är om är försvunna barn och knivskurna kvinnor och barn. MISÄR och åter MISÄR. Man blir bestört.

Men jag måste ändå undra om inte media har ett litet finger med i leken ändå. För många människor som har problem kan triggas av dessa stora rubriker som tidningarna använder sig av för att sälja lösnummer. Det är ju det enda som verkar hända i Sverige just nu. Varje vecka så står det med stora bokstäver hur någon nästan berövats om livet. Media frossar verkligen om detta.

Om mitt barn försvann vet jag inte om jag skulle vilja läsa om detta varje gång jag gick ut med stora rubriker. Varför ska de använda någons olycka för att tjäna pengar. Visst media ska ge ut information till folket men till vilkett pris och med vilka metoder. Det är vidrigt måste jag säga.

Jag hoppas att vårt samhälle kan ta sig ur denna negativa spiral där mord och misär blir bara oftare och oftare. Knappt så man vågar skaffa barn till denna värld.

2 thoughts on “Ännu en knivskuren mor och barn….

  1. jag tycker också det är jätteotäckt! igårkväll tittade jag på nyheterna om försvunna engla och kunde inte somna för låg och tänkte på vad hemskt det är!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s