V 28


Shit vad tiden går fort. I början av graviditeten var jag helt hysterisk och skulle räkna dagar och veckor, läsa vad som hände mm. Nu känner man mer kontakt med Bongo. Jag väntar en liten sen sovare, ger mig några kickar när jag lägger mig ner för att kolla av vi är överrens och sedan så är det tyst, hela natten lång, på morgon så dröjer det till strax efter kl 09.00 innan den vaknar och morgonens första kick kommer följd av en placering längst ut på magen så den tappar formen och man känner hela kroppen på denna lilla räkan. Jag märker att jag mer och mer börjar finna mig bunden till den lilla. Pratar med den och tycker att det är mysigt när jag ligger ner och den bökar och gör sig påmind.

Nu har även maken börjat fatta att han ska bli pappa och även han pratar med magen. Ganska coolt när han kommer hem på kvällen och jag får respons direkt när hans röst ekar i huset.  Han går raka vägen fram och smeker magen, man bara myser då och känner japp detta är fan livet. Vad mer kan man begära.

 

10 thoughts on “V 28

    1. Tack. Jag är så glad över att jag bara lagt på mig runt mage och bröst och inget annat. Sen att man är pigg och glad.

    1. I vecka 19 kände jag första sparken. Innan kunde man känna den vända sig. Men tro mig det är en makalös känsla. Idag kännde jag huvudet för de la sig på min suda och där är jag inte så stor och då kunde jag följa hela kroppen.

  1. va härligt! ibland känner jag ett litet fladder i magen jag inte känner igen men det känns väldigt svagt men vet inte riktigt om det är barnet eller tarmarna som spökar. apropå klänningen som jag skrev om i min blogg så ska vi sy den som mammaklänning men vi måste ha ett mönster för att göra delen över bysten och sen får vi improvisera lite. Min moster har sytt mycket klänningar och är med och hjälper till så det ska nog gå bra och gör det inte det köper jag nåt =)

    1. Jag tycker om min lilla mage men den börjar få en konstig form nu, knappast runt. Tror inte bebben får plats längre riktigt. Tack snälla, inget får en gravid kvinna på bättre humör än komplimanger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s