Brudklänningen


Nu har jag bestämt mig för att separera med min fantastiska klänning. Den gjorde min dag, för några timmar fick jag känna mig som askungen och jag hoppas att nästa användare kommer att känna samma lycka som jag gjorde när jag satte på mig denna fantastiska klänning. Men det är synd att den bara ska glömmas bort i min garderob och inte får avnjutas av fler åskådare.

Ja så nu är den på blocket och med lite tur kanske den blir såld. Jag vet att den som kommer att köpa den kommer inte att ångra sig.

8 thoughts on “Brudklänningen

  1. Den var väldigt vacker, så jag förstår om du kände dig vacker i den 🙂 Hoppas att du får den såld.Hur tyckte du att det var att ha axelbandslöst?

    1. Hänger på korsetten och det sitter stabild utan att vara obekvämt. Jag tycker att dekoltaget blev mycket ståtligt och man stod mer raklång därav. Egentligen behövdes ingen bh för denna klänning men jag hade en ändå. viktigt att tänka på är att klänningen får inte trycka in vid brösten då ser men tjock ut nästan som att klänningn är för liten. Den får inte heller öppna sig därför satsa på snörning utifall (ganska troligt) du går ner i vikt innan den stora dagen.

    1. Tusen tack. Det är svårt att vara allt annat än vacker på sin stora dag. Skulle vilja göra om det men förhoppninsvis så kommer livet bjuda på många stora händelser

  2. Oh my God…it’s gorgeous!!kan man inte köpa en brudklänning fast man inte ska gifta sej? Å ba ta på sej när man vill trösta sej å keka popcorn å dricka Marguritas……som Phoebe, Rachel å Monica i “Vänner”

    1. JAAAA det skulle jag göra utan att blinka. Bara gotta sig. Jag har inte ens tittat på den efter bröllopet. För jag kommer då inte kunna sälja den. Men jag hade två klänningar och den andra ska inte säljas

  3. Underbart vacker klänning och ja bra tänkt att det är fler som ska få känna sig som askungen med att få använda din vackra klänning.Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s