Hm vart har min matlust tagit vägen


Detta är inte optimalt. Jag har ingen matlust alls, och som gravid i sista skedet så är detta inte maximalt för det är ju nu vi ska växa. Nu är det 11 veckor kvar, shit det är inte lång tid alls. Magen ser abnorm ut och man drömmer konstiga saker. Kanske är det oron som har gjort så man har tappat lusten till mat.

Maken vet inte vart han ska ta vägen, han provar allt sådant som jag brukar tycka om men jag är mest anti det mesta. Till middag idag fick jag grillad kyckling, sallad med vinäger och bakad potatis. Detta tycker jag är ju jätte gott men nej. Fick kämpa i mig maten för jag vet att jag måste annars är jag körd imorgon,

Förutom detta så är jag varm som ett element numer, känner mig som en kamin. Vi har stängt av elementet i sovrummet och nu är det kondens på fönstren på morgonen… Hm då är man varm antar jag.

Nej nu ska jag sova. Det är sent och imorgon är en annan dag.

2 thoughts on “Hm vart har min matlust tagit vägen

  1. jag har haft minskad aptit ända sen jag blev gravid. går bra att äta hos andra men här hemma är det jättejobbigt. allt är svårt att få i sig, förutom godis och sånt =)

    1. Inte ens godis, men jag åt inte så mycket godis innan heller. Allt fet mat känns väldigt främmande och feta såser. Nyttigaste graviditeten här. Ångest när man måste tvinga i sig mat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s