Äntligen vår


Känns i hela kroppen, promenerade sakta hem från bussen idag och lyssnade på fågelkvittret, väl på tomten så var det ett litet rådjur som skuttade förbi och på tomten har blåklockorna slagit ut. Moder jord börjar vakna och hon har med sig skönhetens budskap.

Nu gäller det att stanna upp en stund och njuta av hennes prakt. När det är så mycket tråkigheter i världen är det ibland skönt att stanna upp, lyssna på fåglarna och titta på naturen som år ut och år in förändras mitt framför våra ögon.

Nu ska jag kolla på hockey mot min vilja, kanske spela lite sims och försvinna i min egen värld för en stund.

2 thoughts on “Äntligen vår

  1. Här har det också varit vårigt idag med 12 grader ute och sol!Har du senaste expansionspaketet till Sims? jag har inte köpt det, och har inte spelat sims på flera månader nu. Programmerade om datorn o de blev nåt konstigt me grafikkortet så kom upp en varningsruta när jag installerade spelet. har sen inte orkat tagit tag i det =)

    1. Nej har inte köpt senaste men jag står o valet och kvalet. 3:an kommer snart och jag tänkte sälja alla paket jag har och börja om från början med ny dator och allt. Tror att det nya kommer att kräva mer av grafikortet och det interna minnet. Får se hur det blir man är ju en inbiten datornörd. ;o)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s