ÅH nej……


Fick just insikt och jag har numer flygförbud fram tills bebisen kommer… BUHU. Jag som hade fått ett roligt uppdrag med inredning av ett kontor i Köpenhamn. Men nej nu får lilla jag fint stanna hemma.

Om inte tåget tog hundra år så hade det varit ett fantastiskt alternativ men tanken att sitta i flera timmar fram och tillbaka på ett tåg samt jobba intensivt när jag kommer fram är minst sagt inte så värst lockande.

Så jag är som man kan säga numer “grounded”.

Märkligt hur viktigt något blir när man inte får göra det längre.

8 thoughts on “ÅH nej……

  1. Åh, typiskt, men du får se det positivt, du slipper alla köer o allt krångel som kan vara på flygplatsen… När ska ni ha er bäbis förresten?

    1. Sant men känslan av att landa på en ny plats med nya möjligheter är svår att slå. Men vi ska ha den lilla om 10 veckor. Dvs om den inte bestämmer sig för att driva med mig och vägra komma ut.

  2. Åh, okej, jag förstår.. Gud va roligt med en bäbis.. jag vill också ha en… Hmm…Hoppas din kommer på utsatt tid, det finns inget värre än att gå över tiden, o folks dumma kommentarer “har du inte fått än”..

    1. Jag vet, nu säger de flesta vilken liten mage du har. Men enligt läkaren ligger jag över kurvan och denna lilla mage ska leverera en klump på 4,5 kilo.

  3. Mmmm, va mysigt, och storleken på magen är ju helt olika.. Min lillsyster hade också en liten mage, hela hon är tokliten i sig själv, men hennes bäse (som nu är 5)var en helt normalstor unge..

  4. Jag hade inga flygresor inbokade under min graviditet *L*. Men det var en massa annat jag ville göra men inte kunde eller fick, ibland kändes det verkligen som en uppoffring men det var i övrigt helt ljuvligt att vara gravid. Sedan kommer bebisen och man inser att det finns ju inget viktigare i världen än just det lilla miraklet. Man fattar inte hur man kunnat tycka att vissa saker var viktiga, inte efter att man fått träffa sitt ljuvliga lilla knyte första gången…. Du har en sån underbar tid framför dig. Är liiiite avundsjuk *L*.Kikade in för att tacka för ditt stöd och din omtanke. Det värmer.kram

    1. Tack för det, jag läser din blogg varje dag och ibland sitter man och kokar över de as som finns där ute. Sluta aldrig att skriva. KRAM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s