Kan någon förklara så jag fattar?


Nu är jag inne på detta med alla dessa sjuksköterskor. Många får inte gå ut i strejk pga att detta kan leda till en samhällsfara.

Ok, om nu deras jobb är så viktig att det kan leda en samhällsfara om de alla kastar in handduken räcker inte bara det som anledning för att de ska få upp sina löner?

Jag menar om ens bidrag är så starkt i samhället så ska man väl få betalt därefter?  Tror att det är att kall man har för att jobba inom vården, krävs en speciell typ av människa och istället för att ta hand om dessa och vårda dom så gör man tvärtom. Tömmer dom på deras driv och ge dom skandalösa löner och tills slut så släcker man deras låga och de börjar göra annat.

Så stå på er tjejer nu får det fan vara nog.

4 thoughts on “Kan någon förklara så jag fattar?

  1. YES… DE borde ta ut oss alla tycker jag.. så det blir skillnad… så de ser vad vi gör.. för vi äter inte bara kakor och dricker kaffe på dagarna…

    1. Helt chokerande så finns det de som tycker att en lön på 24 000 kr efter 30 års tjänst är en ok lön….. Skulle inte tro det, långt ifrån. En fångvaktare börjar på 18 000kr men hamnar snart på 23 000 kr/mån.Jag menar de som räddar liv borde vara värda mest.

  2. Håller me! samhället är så otroligt snedfördelat när det gäller löner. de som arbetar med människor har allra minst betalt. de enda som verkar ha ok lön är läkarna som får riktigt mycke betalt, men det ska ju vara så!!

    1. Läkarna tjänar rättvist med tanke på utbildningsgrad men sköterskorna har halkat låååångt efter. Nu är det dags att justera deras löner också tycker jag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s