Vad är det som händer… PANIK


Märkte just en blödning och är nu på helspänn. Förlossningen sa, blöder du mer så ska du in. GODE GUD snälla snälla snälla inte än.

Jag flippar och självklart är maken och tränar. Våga inte kolla igen, hon frågade om jag hade värkar? Hur vet jag om det är värkar jag har vad är värkar? Hur känns dom, det är för lång tid kvar. Låt min lilla älskling växa lite mer, den är inte redo, jag är inte redo. Håll tummarna för att jag inte blöder mer och mina kära vänner som läser här jag hör av mig när jag mår bättre.

 

8 thoughts on “Vad är det som händer… PANIK

  1. Gumman, ta det lugnt nu. Vet att det är svårt man får panik och blir rädd och du är det med all rätt.Försök att känna efter, drar magen ihop sig? Blir den hård och spänner? Drar det neråt och ev kanske från ryggen?Det kan vara så att det bara är ett blodkärl som gått sönder i slemhinnan inuti slidan, du är jätteskör där nu. Det kan även vara ifrån där bak, hemorojder (hur det nu stavas), inte alltid lätt att veta var blodet kommer ifrån.Gå in och kolla en gång till och sen tycker jag att du ska ringa din man.Lägg dig och vila, ligg i sängen eller i soffan. Sätt på lite musik eller något annat som får dig att slappna av lite. Hojta till om du vill prata, jag kollar kommentarerna hela tiden. Maila mig om du vill…svarar direkt!KRAMAR massor

    1. Tackar från den djupaste delen av mitt hjärta. Nu är jag hemma. Ska vila och chefen sa att jag får vara hemma hela veckan och bara ta hand om magen så det känns skönt. Nu ska jag sova. Stressen har gjort så magen spänner sig nu känner jag smärtor överallt.

    1. Ja de säger det men barnmorskan var också lite fundersam över att jag blödde bara sådär utan ansträngning men som sagt vila och slappna av. Får inte stressa.

  2. Lilla Vän, det ska nog gå bra.. vet inte om det hjälper, men när jag gick med mina båda två killar blödde jag oxså, vid toa besök dock.. Och allt har gått så bra …Tänker på dig! Kramar i Massor Till Dig!

    1. Försöker vara positiv, vill inte ge bebisen negativa tankar och energi. Ska tänka på att kvinnor fött barn i flera år och det har ju gått bra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s