En gravid kvinnas vardag


Helt ärlig kära vänner när jag först märkte att jag blev gravid så var det blandade känslor. Mycket fokus på hur det skulle bli med min karriär och min och makens samliv. Ganska egoistiska tankar faktiskt.

Största skräcken var och är fortfarande om man är redo, har inte kännt mig riktigt redo och hade nog behövt ett år till på mig känner jag av att stadga mig riktigt ordentligt med boende mm. Men ödet ville annorlunda och nu ligger den där och växer.

I helgen fixerade sig lilla Bongo och det ledde till mer tryck. Men jag har kört på i hundra nittio och inte stannat upp. Nu är jag på jobbet igen men ska klart jobba mycket lugnare. Stressen från gårdagen ledde till kraftiga förverkar och nu fattar jag äntligen vad det innebär. Mycket lär man sig på vägen och som tur är inga fler blödningar.

Tack alla för dom värmande orden. Jag åkte raka vägen hem igår, bröt självklart ihop på jobbet innan men det hör väl till (skäms som en bäver idag) och sedan så tog jag en varm dusch innan jag gick och la mig rätt tidigt. Vaknade 05.00 pigg och utvilad imorse. Nu ska jag bara hålla mig lugn i 10 veckor till. 

4 thoughts on “En gravid kvinnas vardag

    1. Jag har lovat alla att jag ska trappa ner och det är målet. Vi ska gå hela vägen fram. Tack för omtanken det värmer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s