På tal om galna flickvänner….


Igår kom maken hem rätt sent efter matchen Djurgårn- AIK. Han satte sig bredvid mig i soffan och släppte en atombomb.

En kompis till mig som jag hade en fling med för hundra år sedan som numer är en vän till oss båda hade bestämt inte berättat för sin flickvän sedan några år tillbaka om vår bakgrund. Igår när de satt och pratade så frågade hon rätt ut om han umgicks med någon som han hade varit intim med och han svarade ärligt ja, därefter kom följd frågan vem denna tjej var och ja ni förstår svaret. Kontentan blev 5:e världskriget.

Nu har tjejen krävt att han ska bryta kontakten med mig och min man som han umgås med dagligen, det är dom som är vänner idag dessutom. Han får inte ha någon som helst kontakt med mig eller min man tills den dag han dör.

Man slutar aldrig att förundras över folks dumheter. I min värld så är detta det värsta du kan göra i en relation. Särskillt när de umgås med oss som par och var till och med på vårt bröllop. Svartsjuka är ens värsta fiende och ibland så måste man stanna upp och se hela bilden.

En del av mig förstår hennes reaktion men ändå vet inte om jag hade reagerat så starkt.

Men som om inte det var nog så har hon krävt att han ska ringa mig och säga upp bekantskapen med mig medans hon hör….. DRAMA vem orkar egentligen.

Man kan aldrig förbjuda en vuxen människa att göra saker, då är man på väg åt fel håll. Eller har jag fel?

14 thoughts on “På tal om galna flickvänner….

    1. Ja men hon ställde en rak fråga och han svarade ärligt, tänk hur det skulle vara om han hade varit oärligt mot en rak fråga och sedan fått veta sanningen i efterhand. Det hade nog varit ännu värre.

  1. tkr mest bara att det som är i det förgågna kan stanna där… hon skall iof inte fråga det hon sen inte kan ta.. kanske hade hon hoppats på ett nej…vad vet jag, men lite smidighet är aldrig fel. nu sitter ju du i skiten för ngt som är vatten under broarna… ibland tkr jag att en vitlögn är bättre än den svarta sanningen, inte var det väl så att han va m dig när han va m henne? isåf kan jag förstå hennes ilska…men man måste tåla sanningen om man ber om den,iof borde han väl känna sin fru såpass väl att han borde fattat reaktionen?..äsch jag vet inte..tkr synd om dig o din man nu mest. kram

    1. Du har helt rätt i din tolkning och nej han var verkligen inte med mig under tiden de var tillsammans. Vi var båda singla när detta hände. Resultatet blir väl att hon tvingar honom att ljuga om saker i framtiden. Bra förhållande…NOT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s