Ännu en vän som ryker


Så jag fick samtalet från min killkompis igår medans hans svartsjuka flickvän lyssnade där han informerade mig om att vi inte kan ha mer kontakt pga rådande omständigheter…..

Mitt svar, lycka till med allt och jag hoppas verkligen att ni får ett fantastiskt liv ihop.

Ja vad gör man inte för kärlek eller hur.

Idag är det åter en dag som påminner om varför Sverige är så fantastiskt. Solen skiner och jag har redan städat färdigt hela huset och har maskin två i. Maken hjälpte till innan han stack så nu kan jag slappa resten av dagen. Vi grillade entrecote igår och jag har lite sparat till min sena lunch idag. Jag ska sortera och planera baby rummet/sovrummet för oss. Ska nog investera i en symaskin för jag har insett att jag inte kommer att hitta sängkläder till spjällsängen i de färger jag vill ha så jag kan lika gärna sy det själv. Får se om jag vågar lägga upp resultatet. Kanske ska börja sälja hemmasydda sängkläder? Ska göra något riktigt mysigt och romantiskt till vår lilla baby. Har tänkt mig något rutigt med spets och hög babyfaktor.

Många idéer och lite tid att göra det på.

8 thoughts on “Ännu en vän som ryker

  1. Å va smaskigt att grilla =) mysigt att tänka på barninredning!! ska ni inreda ett eget rum åt bebisen eller blir det en egen hörna i ert sovrum?

    1. Det blir bebis och oss i sovrummet. Tror inte på att barn ska ligga helt själva första året, dels för att det blir för mycket springa för mig dels för att de kommer från ett trångt ställe med mycket närhet till tomhet och då kanske det är bättre om de ligger riktigt när en i början.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s