Nu är jag less


Var hos barnmorskan idag och fick då veta att nej min järnhalt har sjunkit igen. Här kännt mig trött på sista tiden men trodde att det berodde mer på våren och omställningen men nej du, värde 99.

Så blodprover igen och utvärdering samt ska tillbaka om två veckor för mer prover. VAD ÄR PROBLEMET.

Dags för blotsaft, blodpudding och spenat.

Hon sa fortsätter värderna att sjunka så är det sängen som gäller, då får jag inte jobba för jag måste ha energi till förlossningen.

Inte nog med det, jag har varit helt slut idag, chefen sa att jag fick lägga mig ner en stund i hans soffa när han gick på lunch. Jag somnade direkt som en stock. Vaknade helt stressad för jag skulle till barnmorskan.

För övrigt så växer bebisen som den ska, kurvan hade gått ner lite grann men fortfarande inom en rimlig gräns, kommer att väga 3,5 kilo när det är dags så det är skönt att veta, dessutom så har jag gått upp 11 kilo och upptäckte i helgen att jag hade fått bristningar på sidorna så hur mycket man oljar så funkar inte det heller.

Nu är jag allmänt trött, pissed och less på hela skiten. Men man får tänka på att det kommer att vara värt det när lillen väl kommer. Den tanken får hålla mig flytande.

Vikarie sätts in redan den 12 så jag kan vara hemma dom dagar jag är extra trött för att slippa känna mig stressad över att jag inte orkar komma till jobbet. Skönt att det är något positivt.

Nej nu ska jag till stadion och titta på Djurgårn. Fan om de förlorar då kommer det rinna över helt enkelt.

6 thoughts on “Nu är jag less

  1. skönt att du iaf har fått en vikarie så att du kan känna att du kan ta det lugnt. för krafterna måste ju sparas nu! =) Va jobbigt det där med järnvärdet. har också funderat på det där med bristningar. det sägs ju att det hormonellt men ändå vågar man inte riktigt lita på det utan smörjer som en tok. Har någon kräm som min kusin som bor i london köpt. där använder alla gravida den mot bristningar! min mamma fick inga bristningar så hoppas det är genetiskt =)

    1. Det fick inte min mamma heller men jag tror i mitt fall så har jag inte gått upp personligen ett enda kilo i vikt medans magen nu växer för fort och därav bristningar på höfterna. Huden känns ju maximalt uttöjd. Som tur är så tror inte barnmorskan att jag kommer att gå upp så mycket mer bara runt 2 kilo till.

    1. Därför att jag är en perfektionist som vägrar inse fakta. Istället för att prioritera min hälsa så är jag överlojal till min arbetsgivare och får panik ångest om jag stannar hemme från jobbet för att jag känner att jag är inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma. Jag är väl medveten om denna brist men jag hoppas att detta är något som jag kommer att kunna jobba med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s