Varför är rökare sådanna egoister?


Helt ärligt jag blir så jäkla förbannad. Jag vet att jag har skrivit om detta förut men för i helvete jag kan inte låta bli att bli förbannad.

Om du vill döda dig själva så är det ditt val men måste du vara så känslolös och skita i andra som måste andas in din skit? Hur tänker dom.

Situation 1, vi var flera höggravida på matchen igår. Men mitt i allt så sitter det 3 killar framför oss som bestämmer sig för att en cig skulle sitta bra trots att det råder rökförbud på läktaren så alla tre tänder på. Hur känslolös är man egentligen. Jävla puckon.

Situation 2, nu var det nära att jag slängde ur mig både den ena kommentaren efter den andra men blev hejdad av min man för som sagt mitt stubin just nu är lika med noll. En bil stannar och först kommer en man ut med en halv rökt cigarett. Jag reagerar då jag inte förstår mig på sådanna som röker i bilen. Sedan öppnas den andra dörren  och frun kommer ut även hon med en cigg i munnen jag tänker lika barn leka bäst. Men till det värsta då, de öppnar bakdörrarna för att plocka ut sina barn… Ungarna sitter med andra ord i bilen när båda föräldrarna blossar på, vaddå höjden av egoism här. Kan man inte stanna och ta sin cigg om man illa tvunget måste röka. Dessa två ungar får med andra ord i sig den här skiten och sannolikheten är ganska stor att även de kommer bli rökare som äldre. Det var inte stora barn heller max 5 år var den äldsta.

Jag har dessutom sett flere mammor med barnvagnar blossa på så att röken åkt rakt in i vagnen. HUR TÄNKER DOM?

 

9 thoughts on “Varför är rökare sådanna egoister?

  1. Jag är själv rökare och tänker inte försvara det. Tycker att det är vidrigt att röka i bilen överhuvudtaget och reagerar också när det finns barn med. Puckat. Lika illa är det att röka inne hemma.

    1. Faktiskt så är det många rökare som inte gillar lukten som sätter sig i allt runt omkring en. Men att röka runt barn är för mig en gåta utan svar

  2. Jag är själv rökare och kan verkligen inte förstå hur personer som gör på detta sätt tänker, antagligen inte alls!Sen är det ju tur att alla rökare inte är egoister…..så man kanske inte ska dra alla över samma kam?!

    1. Nej det är grymt många som inte skulle ens komma på tanken att göra så men tyvärr för många som gör just så. Det är dessa som man ibland undrar hur de tänker, eller om de ens tänker

  3. Jag håller helt och hållet med dig, men så fort man framför sådan kritik blir en hel del väldigt kinkiga och framställer det som om att alla är emot rökare och försöker driva ut dem ur samhället. Det är trams.

    1. Tror inte någon vill driva dem från samhället men däremot så vill inte vi ha giftet de suger i sig i våra lungor. Det finns nog med annat skit i naturen varför lägga på mer?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s