När man måste välja mellan pest eller kollera


Jag satt och funderade på världens alla egenheter och insåg hm varje land har sina problem och egenheter

I Sverige tar vi inte längre hand om våra psyksjuka, vi slänger ut dom från vården och då begår de brott som ett rop på hjälp. Många som har dött genom åren som inte hade gjort det om förövaren hade fått hjälp i ett tidigt skede. Att ett barn inte längre kan cykla hem själv utan risk för att utsättas

I USA the land of the grate kör de med noll tollerans som har lett till oskyldigt dömda i överfulla fängelser. Där är man oskyldig när man åker in men betydligt farligare när man kommer ut med tanke på de långa straff de får. Jag menar 20 för våldtäkt medans i Sverige får man knappt två år. Hm.

I Österrike där blir man kidnappad och inlåst i flera år där man utsätts för våldtäckt  om och om igen, jag undrar hur många fler hus som har speciella källare med dolt innehåll?

I Tyskland där blir man inte bara dödad utan mördaren tar gärna en smakbit av dig för att se om du smakade som han/hon väntade sig och är du riktigt snäll så kanske du får smaka på dig själv innan han avslutar.

I Öststaterna är den nya trenden människohandelns metropol, där säljs du av dina föräldrar för att tjäna som sexslav till en massa patetiska svin så länge de orkar leva.

I Arabvärlden där sprängs du på öppen gata utan förvarning och det är ingen som ser något fel med det för jag menar självaste Gud kräver denna handling….. Jag som trodde att självmord var en dödsynd.

I England… Ja där ska man vara försiktigt med att gräva i grannens trädgård för benen som ligger där kommer inte nödvändigtvis från ett gammalt husdjur som blev påkörd utan snarare början till en gåta runt en massa försvinnande…

I Sydafrika där tror man inte att AIDS är en sjukdom utan något som botas enkelt genom samlag med en nyfödd… Höjden av idioti. Jag menar hur korkad kan man bli.

Som om inte det var nog så har vi alla dessa äckliga pedofiler från världens alla hörn som skapar nätverk för att försöka legitimera sig och sprida sitt gift, sen alla meningslösa brott där man använder sig av korkade anledningar som religion, ursprung, färg och en massa bullshit för att rättfärdiga sin egen dumhet.

Människan har potential att göra mycket bra, konstigt att vi använder den största tiden till att göra mycket dåligt.

Frågan är vilket är värst och var ska man bo samt kan man någonsin vara trygg till hundra procent?

4 thoughts on “När man måste välja mellan pest eller kollera

  1. Usch vad deppig jag blev nu. :(Men… det behövs skrivas om och komma upp till ytan. Ser bara så illa ut när man samlat allt i ett inlägg. *L*”Det är synd om människorna” som Strindberg sa. *L*

    1. Ja och det värsta är att vi har oss själva att skylla. Varför är det lättare att välja den svåra vägen?

  2. det finns nog faktiskt ingen plats där man kan vara 100% trygg, men vi är väldigt lyckligt lottade som iaf har mycke högre trygghet än många andra! =)

    1. Ja det är sant, tror inte heller att man är helt säker någonstans jag menar kan man verkligen känna sin granne eller ännu värre sin släkting? När man läser tidningen så kan man tydligen inte det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s