En helg på spa (bilder)


Så var man åter på kontoret efter en riktigt fantastisk helg.

 

I fredags kl 10:00 var det tid för avgång mot destination Sunne. J och jag skulle spendera en helg på hotel Selma Lagerlöf där min gode vän M är chef. Vi körde en konstig väg dit men vi komm fram till slut. Dagen till ära var molnig men det gjorde inget. För vi möttes av denna vackra miljö.

Till vår glada förvåning hade min vän varit lite påhittig och gett oss hans favorit rum.

En svit är en svit så enkelt är det och det första maken gjorde var ju självklart att lägga sig på sängen och slumra in. Jag hade fullt upp med att inspektera den fantastiska fruktkorgen som stod på bordet med en massa gott i.

M kom och mötte upp oss för en fika, därefter så fick vi börja vår romantiska helg på tu man hand. Det blev god mat och tidigt sömn.

Utvilade och glada vaknade vi till en ekologisk frukost. Därefter bar det av till en hel dag på spa. M hade fixat dagspass till oss inkl deras fantastiska lunch.

Vi passade på och bokade två underbara LÅÅÅNGA behandlingar för maximal avkoppling. Sen lite vatten gympa för den gravida kvinnan.

Innan avgång var vi tvugna att äta lite sötsaker också. Man kan inte bara vara nyttig bara för att man är på spa.

 På söndag var det dags för avresa. Våren har verkligen kommit till värmland och det var mycket vitsippor överallt. Man kan inte annat än bli glad när man ser dessa färger.

Men innan vi kunde åka hem så var vi tvugna att hälsa på min kusin vars lilla grabb fyllde 1 år.

Där var min andra kusins sambo och vi passade på att ta en bild på vara magar innan hon får sin som ska komma om 3 veckor… Ser man på våra magar kan man nästan tro att jag också ska få snart.

Så var man åter på jobbet efter en helg av avkoppling. Det behövde jag.

 

 

3 thoughts on “En helg på spa (bilder)

  1. Åh, Selma SPA, visst är det underbart!Ser att ni njutit ordentligt, vad skönt!Och ja, jag får hålla med dig om det du skrev ang era magar.. hihi.. lika vacker som vanligt är du iaf med dina fiiiina mage =)Hoppas du får en härlig helg! Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s