Dagens kärleks tips


Jepp nu har jag bestämt mig för att dela med mig med jämna mellan rum av små tips som kan krydda och väcka kärlekslivet lite extra.

Här är en grej som jag har kört med ett tag och resultatet är ju grymt bra.

Jag har en musikmobil som jag använder som veckar klocka och istället för den klassiska väckningssignalen som gör en galen har jag nu valt en fantastiskt låt som som spelar 06:20 varje morgon för maken och mig. Tomas Ledin – Det finns inget finare än kärleken.

Detta är det första vi hör varje dag när vi slår upp våra ögon. Resultatet har blivit istället för att hoppa upp ur sängen och stressa igång dagen så tar maken och kramar om mig samt viskar vackra ord i mitt öra. Sen ligger han gärna kvar där i tio minuter och helt enkelt bara håller om en och njuter av dagens första minuter innan vi går upp tillsammans för börjar förbereda oss utan stress.

Så mitt tips, leta upp låten från ert bröllop, eller första dejt eller något annat som gör att man blir så där varm och mysig inombords. Den ska du spela varje morgon så du vaknar med kärlek i hjärtat.

Kram och puss

2 thoughts on “Dagens kärleks tips

  1. Gud vilket mysigt tips, det ska jag göra när jag skaffar kille! Tills dess ska jag ha någon annan härlig låt att vakna till, bra idé där!XOXO

    1. Ja som singel så ska du ha en låt som är glad och helt galen så man blir helt lyrisk. Jag hade Markoolio ett tag med den där Pina Colade låten. Går inte att vara grinig när det första man hör är “sola och bada med pina colada”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s