upploppet


Jag var hos barnmorskan igår. För två veckor sedan hade jag järnvärde 99 och hon fick psykspel på mig.

Efter att ha provat Niferex som är det starkaste järn tillskottet på marknaden gick jag in till en hälsokost butik och frågade efter råd, de föreslog en järn dryck som är mer human mot magen och som tas upp lättare av kroppen. Men att jag skulle dra ner på tabletterna för min kropp tog ändå inte upp allting i dom. Har provat detta i två veckor och nämnde detta för barnmorskan som inte alls gillade idén med att jag hade dragit ner på tabletterna. Jag har ätit allt hon sagt men fan det funkade inte, blodprovet visade att jag saknade lite folsyra. That’s it.

Hon tog nya blodprover och kom tillbaka förvånad, värdet hade gått upp till 112 och tro det eller ej så verkar det jag gör funka för just mig. Hon kunde inte ta att hon kanske borde föreslagit detta själv för mig tidigare utan la till att det beror nog lite på att bebisen inte behöver så mycket nu. Men jag skulle fortsätta med det jag gör för allt i världen.

Däremot måste jag äta folsyra för att det var det brist på hos mig, så mer piller.. Vad glad jag blir (NOT).

Sen lyssnade vi på hjärtat och allt var perfekt, bebisen växer efter kurvan, jag är i vecka 33 + 5 och bebisen ligger nu med huvudet i position.

Så nu börjar sista etappen på allvar. Värkarna har blivit kraftigare och kraftigare och jag ska nu vara lite mer uppmärksam för hur regelbundna de är.

Gud vad skönt att det börjar komma ett ljus i denna tunnel. Känns som att jag har alltid varit gravid och jag minns knappt hur det var att inte ha denna mage och alla krämpor.

 

8 thoughts on “upploppet

    1. Mysigt och läskigt, kan inte riktigt bestämma mig… Men det ska bli skönt när det är över.

  1. Wow! Det är alltså dags snart, tänk vad fort det går. Tycker det nyligen vi fick veta att du är gravid, hihi..Massa uppiggande kramar till er

  2. mm inte alltid “medicin” är bäst utan hälsokost kan vara bättre till och med! Nu fick du svart på vitt. Grattis till sista veckorna.. Ta det lugnt nu och lyssna på din kropp! Vad jag minns var förlossningen och tiden efter största lyckan i världen.. rosa skimmer och lyckorus..

    1. Jag längtar efter det där lyckoruset.Men nu är det inte så långt kvar, klockan tickar och närsomhelst kommer bebisen vilja komma ut i världen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s