Ja den som väntar på något gott


väntar fan i mig för länge….

Jag förstår att det är ingen idé att stressa för bebisen kommer när den är redo men man kan inte låta bli att känna att ja ungefär nu skulle det vara skönt om den lille ville komma. Det finns inge plats och bristningar är något som numer är ett faktum…. Jag har förstått att jag ska inte gnälla för jag har inte fått så stora bristningar men jag tänker lik förbannat gnälla ändå… Gillar inte ärr mm och detta hade jag klarat mig utan.. Ska kanske lägga upp en bild så småningom på det som tidigare var mina höfter och min favvo del av kroppen.

Annars var det en händelserik helg, Var i Bromma i lördags och fick bevittna detta utanför mitt fönster. 

Flera poliser utanför fönstret med dragna vapen, samt hundar och sedan när jag tänkte att det kan inte bli mer så kom även insatsstyrkan… Vad gör man.

Man går inte ut direkt som många andra gjorde utan låter dom jobba ifred och en logisk tanke är står de med dragna vapen så beror det nog på att den de ska ha tag på också har vapen. I Sverige så går folk ut och tar fram kameran samt kräver att få veta vad som pågor….

Av förklariga själ så lägger jag inte upp bilder med ansikten på poliserna men man blir lite skraj när det står så mycket snutar utanför ens fönster med dragna vapen. De tog den killen som de hade spanat på och han kom ut ensam till slut utan vapen men insatstyrkan var ju inte nådiga, de hade k-pist och världens utrustning….

Jag som trodde att Bromma var ett bra område.. Hm får nog tänka om.

Förra veckan var kissarna på sista läkarbesöket, de fick sina sista sprutor och på söndag hade jag go för att släppa ut dom. Det kunde inte vara en vackrare dag och en lyckligare kisse får man leta efter nu när han äntligen får springa ut i det gröna och njuta av naturen till fullo. Blir spännande att se vad han kommer att släpa med sig hem för presenter.

Efter att katterna släppts ut så blev det vuxen poäng i form av storhandel på City gross. Väl hemma så lagade jag storkok, det blev chili con carne med svarta böner samt fiber ris. Förutom middag fick jag till 8 matlådor. Idag är det J’s tur att laga mat, får se hur många lådor han får till.

Hm nu luktar korvstroganoff och till det ska vi äta blandat vildris med smarriga tomater och röd lök. MUMS.

 

1 thought on “Ja den som väntar på något gott

  1. läskigt me poliser o vapen!!maten ni skulle äta lät smaskigt! håller tummarna för att ni får er bebis snart =) jag gissar på en flicka!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s