Helt ärligt titta vad ser du?


Skulle du tro att jag var gravid om du såg mig från detta håll????

Enligt min omgivning inte direkt men när jag vänder mig om så är det helt andra bullar. Denna bild är tagen idag och nu är man i v 35+4 den du.

Snart får jag träffa denna lilla människa redan fått mitt hjärta att smälta och som har mig lindat runt sitt lilla lilla finger.

29 thoughts on “Helt ärligt titta vad ser du?

  1. Jag måste erkänna att jag ska inte klaga men jag börjar bli orolig för att mina bristningar ska sprida sig uppåt på magen. Men jag mår ju bra under omständingheterna

  1. Nej jag har märkt det, brukar bli kul när en killar tar kontakt och så vänder man sig om hahahaha

  1. Säg inte så jag kanske tror dig, nu är jag inställd på att det är en liten tjej. Två av mina kusiner har fått pojkar så det behövs fler tjejer i familjen. Senast blev det en liten Romeo.

  1. Detta är en tubklänning från H&M som jag köpte för typ 149 kr förra året. Den går inte hela vägen upp just nu undrar varför hahahaha. Men den finns i år igen i tre olika färger och jag ska nog köpa en till. Så skön, just nu får den agera kjol dock.

  1. Du får klappa hur mycket du vill, däremot var beredd på respons får den lilla människan älskar beröring och svarar med att pressa sig så hårt den kan mot min mage för att komma riktigt nära.

 1. Nej, såg jag dig bakifrån skulle jag inte tro att du var gravid, såvida du inte vaggar fram som jag gör redan fast du har tio veckors försprång! ;)Du är jättefin!

  1. Tack, jag vaggar inte, är faktiskt extremt pigg. Märkte att jag har fått grymma vadmuskler pga denna extra vikt på 11 kilo. Så varje promenad är ett tränngspass.

  1. Idag är en bra dag och jag känner mig riktigt fin… Imorgon kan jag inte garantera då ska jag till barnmorskan igen och det är alltid något.

 2. Känner igen fenomenet.Jag hade enorm mage båda mina graviditeter. Men den var rakt fram och syntes inte bakifrån.Lite häftigt!

  1. JA och knäppt. Min man säger att eftersom jag alltid ligger med ryggen mot han så glömmer han ibland bort att magen är där fram tills han ska hålla om mig, då märker han att det tar inte stopp.

  1. Tar in vartenda ord och klappar mig nöjt över magen. Livets små mirakel ska firas och njutas av till fullo.

  1. Ja den ser ut som en löstagbar sak den men jag kan inte klaga. Det är underbart att vara gravid. Kommer bli ännu mer underbart när den lilla kommer så man får se vad som döljer sig därinne.

  1. Tror att det kommer bli så med nr 2 och 3. Första gången kanske man åker på en räkmacka så man ska bli sugen på en till.

  1. Tack, men lystern du ser kallas för VASELIN… Jag skippar alla oljor och köra på tungt virke här.

 3. Hej, vad roligt att jag hitta den här bloggen, min lilla bebbe kom i slutet av juli förra året och man kan säga att jag såg nästan lika dan ut… Inget syntes bakifrån och framifrån var en ballong som stod rätt ut. Alla sa att det skulle bli en pojke så om jag får gissa ser det ut som en pojk-mage! Hoppas allt går bra nu, SLUTSPURT

  1. Jag hoppas på välskapt liten en. På ultraljudet såg jag ingen snopp så jag tror att det är en tjej. Men vad jag förstår så kan barnmorskorna filma så man inte kan se något. Dock log hon lite mystisk när jag sa att det verkade vara en tjej där inne… Hm jag är så nyfiken…

 4. Uj, vilken kagge! 😀 Ni är väldigt fina båda två! Gud vad roligt, jag längtar tills jag också får gå och vänta nyfiket på vad det är för en liten parvel som ska ta plats i mitt liv 🙂 Ha det underbart bra och lycka till!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s