Nu kommer du bli grön av avund…


kära vänner idag bestämde jag mig.

Den 19:e juni blir min sista dag. Sedan ska jag sitta på min altan och måla tavlor förbereda bebisens ankomst och njuta av ledigheten fram till och med den 1:a juli 2009. DEN DU.

Där emellan ska jag amma min lilla bebis, ligga och mysa och sova när bebisen sover. Jag ska baka massa bullar och fika i mängder, dessutom ska jag sy en massa sängkläder till spjälsängen. Bilder kommer att komma upp med resultaten.

Hur underbart är inte det.

Längtar redan, jag har än så länge haft en smidig graviditet, inte mått allt för illa och bara varit grymt trött, ingen foglossning, inga krämpor utan känner väl nu att lillen sparkar hela dagen och sover hela natten. Än så länge ligger den rätt så mamma får inga sparkar i varken revbenen eller urinblåsa. Redan nu har jag världens bästa unge.

Sen vet jag att verkligheten är alltid annorlunda men ändå att inte behöva tänka jobb varje dag i ett helt år det är ändå värsta lyxen i mina ögon.

Slog mig idag att det är mycket vi inte inhandlat ännu men men, tänk så många barn som överlever utan badtermometer.

Nu ska jag köpa glass

 

 

6 thoughts on “Nu kommer du bli grön av avund…

  1. Tänkte bara säga att nej, man slipper inte reklamen som plusmedlem… Tyvärr. :/Helt rätt förresten att ta det lugnt även om du haft en smidig graviditet! Det är bra att trappa ner lite innan med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s