Sommarens baksida


Man går hela vintern och grämer sig och längtar tills det ska bli varmt ute, då ska man springa barfota och bara njuta av det fina vädret, man ska sätta på sig ett linne, en kjol och sandaler, inga fler jackor och stövlar här ska kroppen andas.

Så kliver man på bussen och påminns om varför det är bra med en tät och stängd jacka….

URSÄKTA mig men DEO det är bara tre bokstäver, inte svårt att stava och ännu lättare att minnas. VARFÖR VARFÖR VARFÖR är det ändå många som glömmer bort detta. Mardrömmen är när man kommer på en full buss eller tunnelbanan och människan måste resa sin arm.. Har jag nämnt att jag är 160 kort… Då hamnar man precis i armhålan på folk och kan inte andas.

Känner man inte det själv när man luktar apa under armarna? Jag menar herre gud hur svårt ska det vara.

Nej skärpning här. Nu är det slut med alla dessa svettiga armhålor det är enkelt, duscha med tvål och vatten, använd deo vänta en liten stund och sätt sedan på dig kläderna annars fastnar allt på tröjan och då har det ingen verkan.

Gör inte saker som att spruta parfym under armarna, det luktar ännu värre eller torka med papper… VAD ÄR DET FÖR FENOMEN.

Om du ändå svettas så kan du prova “Absolut Torr” från apoteket och om inte det hjälper ta kontakt med en läkare. Det finns hjälp att få och snälla ta den också om inte för er så för omgivningen.

3 thoughts on “Sommarens baksida

  1. Jag känner verkligen igen mej i det du skriver. Jag gick i samma klass som en tjej på gymnasiet, jag tror inte hon hade bekantat sej alls med deodorant. Det var olidligt att jobba ihop med henne! När jag var på Netto idag stod jag bakom en tjej som luktade SUUUUR svett, gammal, avdankad rutten svett. Jag själv är petnoga med hur jag luktar och överkonsumerar deodorant. Det var en pina att stå bakom henne.Vad jag inte förstår är hur dom här människorna kan undgå sin egen lukt? Varför går man runt och luktar på detta viset? Min man påstår att dom säkert inte bryr sej. Vad då inte bryr sej? Hur kan man inte bry sej? USCH!Men tack för ett bra inlägg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s