Schulman + Rosing = Sant


Jag kommer ihåg när Linda Rosing försökte skapa en media hipe runt sig för snart 1 år sen, hon försökte synas i alla sammanhang, i olika ändamål och blev mer hatad än något annat.

Sen tändes äntligen lampan och någon var tydligen hemma för hon har ÄNTLIGEN försvunnit.

Men när en försvinner så kommer det alltid en ny media kåt person och provar sin lycka, nu är det Schulman x3.  Är det bara jag eller är vi fler som har ledsnat på att läsa dessa olika saker om Schulman klanen. De har inget vettigt att säga, de är inte roliga, de är knappast en fröjd för ögat och deras åsikter är inget man hyser respekt för i något sammanhang ändå verkar de själva tro det.

Jag menar fru Schulman skulle vara med i debatt för att prata om botox och det faktum att sprutar gift i ansiktet i förebyggande syfte för RYNKORNA hon INTE har… IQ fiskmås, och tänkte nu blir alla chockade jag hoppar på ett tabu ämne och sen så sprang hon säkert ner till 7 eleven för att se om hon hade fått någon rubrik dagen till ära, när inte det funkade så går hon ut och säger att barn det är något hon minsann inte vill ha. SHIT vilken skandal…. Äh hallå det är 2008 och många som inte vill ha barn och med tanke på att du tycker att man ska spruta gift i ansiktet för att känna sig snyggare så ska du nog växa till dig lite innan du skaffar barn tror jag.

Bröderna Schulman ska jag inte ens adressera för det enda jag kommer på är patetiskt. Ena gör en blogg där han spyr galla över allt och alla för i Sverige så kommer man långt genom att provocera. Sen inser han att det blir lite jobbigt och går genast ut i TV och säger “jag är egentligen jätte snäll och bloggen var bara på skämt”.  Konstigt nog så märker han att om han inte är elak så är han inte så mycket för media så han och brorsan kommer på att vi skapar en hemsida där vi driver med folk för det blir ju ett sätt för oss att få rubriker…. Hm är det någon annan än jag som blir förvånad över att ena av dom möta en näve eller två nyligen.

När ska vi få profiler i media som FAKTISKT har åstadkommit något. Varför lägga tid på människor som inte har gjort något annat är att synas i vimmel bilder, visar brösten och är med i olika B-program. Frågan är egentligen är det dom som är tragiska eller vi som köper tidningarna.

Nej Schulman x 3 lägg ner och lämna plats för människor med star quality som faktiskt har något att tillföra i media. Ni tar bara en massa irriterande plats och gissa vad genom min blogg så fick ni ju lite mer. All publicitet är bra publicitet även om den inte är till er fördel.

2 thoughts on “Schulman + Rosing = Sant

  1. kul inlägg, speciellt det om linda rosing. och välskrivet också, allt i rätt ordning. hade jag skrivit ett så långt inläg hade tankarna kommit huller om buller.fast du har fel i massa saker dock, vilket är lite synd.1)”de är inte roliga, de är knappast en fröjd för ögat”Det är väl ingen som sagt att de SKA vara snygga? sen om de är roliga eller ej är ganska subjektivt. Verkar ju finnas runt 200000 besökare varje dag som finner dem roliga.2) att katrin (som faktiskt är tråkig) inte vill ha barn är inget nytt. 3) “jag är egentligen jätte snäll och bloggen var bara på skämt”. det han sa var att han inte gillade den person han blivit och ville sluta med att vara elak. I den nya bloggen dissar han inte folk.4) den nya hemsidan driver inte med folk….förutom det här inslaget om fritzl. sen tror jag inte de skapade hemsidan för att synas lr få rubriker utan för att tjäna mer pengar, vilket de båda verkar göra en masse./Hiro

    1. Saken är att alla har sin publik jag tillhör bara inte deras publik.1 Fröjd för ögat har inte så mycket med om de är snygga eller ej utan om de är karismatiska och det tycker jag tyvärr inte att de är. Kolla Filip och Fredrik de är inte snygga heller enligt “min” smak men de har karisma.2. Nej det är inget nytt men hon försöker göra det till en nyhet när hon är med i gravid tidningar och ska uttala sig. Slår var om såhär dags om exakt 2 år har hon en bulle i magen och vänt kappan efter vinden3. Det där tog jag ur en intervju där han fick frågan om han var lite elak som han uppfattades och det var svaret.4. De har kört med rubriker som inte alltid är renhåriga och det där med Fritzl och Charlotte Perelli är att driva i min bok. Klart man ska tjäna pengar och gärna på andras bekostnad. Men visst allt går att ifrågasatta och jag vidhåller min ståndpunkt. Vill inte läsa mer om Schulman x 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s