Vilken överraskning


Fick ett sådant trevlig sms från en gammal gymnasie kompis. Det är nu 10 år sedan man själv stod där på vagnen ovetandandes om vad som skulle komma skall och sjöng om studentens lyckliga dar.

Nu har två tjejer gått ihop och bestämt sig för att bjuda in till fest, hela gamla ligan är inbjuden, vi som hängde ihop och hade massa upptåg 15 tjejer rättare sagt. Fan vad kul om alla kunde komma.

Dock finns det alltid en hake, festen är den 12 juli, jag har väntad nedkomst den 7:e juli. Om bebisen kommer i tid (som om det skulle ske) så är den alldeles för liten att ta med på en sådan tillställning plus att jag kommer inte vilja åka ifrån den heller. Men nu ska jag be till dom Afrikanska gudarna (äh vafan a girl’s  got to do what a girl’s got to do) om att bebisen kommer en vecka tidigare än beräknat för vid 2 veckor är det genast lite lättare. Maken får följa med då min syster bor nära där festen är och då är dom bara 2 minuter ifrån mig alternativt att jag tar med mig bebisen…Mycket om och men, jag har verkligen saknat det gamla gänget och det skulle vara så kul att träffa alla igen om det gick.

Annars är det förlossning och besök som gäller idag. Vi ska se hur det ser ut på sös samt gå på en föreläsning om vad som kan komma ska. Börjar bli läskigt nära nu. 

1 thought on “Vilken överraskning

  1. “(äh vafan a girl’s got to do what a girl’s got to do) om att bebisen kommer en vecka tidigare än beräknat för vid 2 veckor är det genast lite lättare. “HAhahahha det där var bäst! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s