Snuvad på konfekten


Jepp det har jag blivit. Slog mig häromdagen att jag är NYGIFT.

Jepp det är man ett helt ÅR. Då ska man vara nygift, lära sig mer om sin partner, landa i tvåsamheten och upptäcka det nya livet som fru. Man ska även ha ungefär lika mycket sex som när man träffades, och bara sväva innan verkligheten och framtiden sätter in helt och hållet.

MEN inte för mig för vi gifte oss och svävandes på moln kom vi hem. 2 veckor senare flyttade vi till hus och efter första veckan vi bodde i detta hus blev jag gravid. Från den dagen har det handlat om Afrikanskan hormoner, humörsvängningar, kropps förändringar, förväntningar, förhoppningar och rädslor.. Allt har kretsat runt den kommande personen i vårt liv, det lilla livet som utan att veta om det redan har oss inlindat runt sitt lilla lilla finger. Denna lilla människa har uppslukat hela vår värld.

Jag däremot kan inte låta bli att tänka, när denna lilla människa kommer är jag fortfarande nygift, jag kan numer inte ha mina ringar på mig kvällstid för mina fingrar sväller och gör jag misstaget och diskar med ringarna på så får jag fukt sår… Jag har inte fått landa i rollen som fru och stannar fortfarande upp varje gång J säger detta är min fru. Känns som att vi har hoppat över ett steg, jar har inte hunnit landa i rollen som fru innan jag ska inte rollen som mamma. Fick inte ens vara fästmö så länge. Så inom loppet av  2,5 år har man gått från singel, sambo, fästmö, fru och snart mamma… Fick inte vara flickvän så länge heller nu när jag tittar tillbaka.

Ja man kan säga att jag har blivit snuvad på konfekten… men samtidigt, vilken konfekt att bli snuvad på. Jag får livets gåva, att sätta nytt liv till världen och det är inte fy skam det heller. Nu ska jag ut på altanen och sätta mig under parasollen och innandas dom sista veckorna som fru innan jag även blir mamma.

2 thoughts on “Snuvad på konfekten

    1. Ja så kan man se det. Men kommer du ihåg ett inlägg jag skrev tidigt där du skrev ta det lugnt och inga fler förändringar förräns du har landat i det nya nu. Blev inte riktigt så men ändå. JAG klagar inte, tar tacksamt emot allt jag får.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s