Fan vilken bra fru jag är….


Maken är en galen fotbollsfantast.

Häromveckan får han ett samtal från sin bästa vän som jobbar på Addidas med ett erbjudande till honom. Nämligen två biljetter till Sverige-Spanien matchen i Innsbruk.

Dessa biljetter går ju inte att få tag på och jag är höggravid och en allmän pina för tillfället som inte vill vara själv för att jag tror att jag ska föda varje sekund som går förbi. Men maken tog sig i kragen och ringde och frågade om det var ok att han åkte.

Självklart ska du åka blev mitt svar, jag vet att du så gärna vill.

Chockad i rösten frågade han vem han pratade med och vart hans fru hade tagit vägen. Men nu är det dagen innan han ska åka och jag drömmer att han missar förlossningen, kanske inte tänkte igenom detta riktigt men man måste unna varandra saker och jag vet att han kommer ha så jäkla kul. Älskar när han blir så där lycklig som barn blir vid julafton så det är bara att knipa ihop, hålla mig lugn så stannar bebisen där den är.

Men denna handling har ju självklart fått följder, min annars så gulliga make har blivit ännu sötare, varje dag kommer han hem med inte bara en utan två st magnum mandel. Den du. Sen får jag massage utan gnäll och en massa annat jag inte ska skriva om. Han går på moln pga av denna resa så som jag ser det blev vi båda vinnare.

Ibland är det bra att vara osjälvisk, synd bara att släkten ringer och skäller på honom för de tycker att han är oansvarig som lämnar mig ensam i tre dagar. Herregud jag är inget barn och min kusin kan ju alltid hålla min hand om det skulle gå riktigt illa. Men nu ska vi inte måla fan på väggen.

Jippi idag orkade jag släpa mig från sängen utan svullna ben och nu är jag på jobbet. Jag vet jag borde vara hemma men jag flippar ut därute. Nästa vecka är sista veckan sen ska jag sova hela dagarna.

6 thoughts on “Fan vilken bra fru jag är….

  1. Du var jättesnäll och klok när du lät honom åka. Du unnar ju honom det för att du älskar honom. Strunta i de dumma släktingarna, eller helst av allt – säg som det är, att du VILL att han åker för att han blir lycklig då. Han är inte oansvarig, han kommer nog att tänka på dig hela tiden då han är där nere. Och du kniper igen så att bebisen stannar inne minst en dryg vecka till 🙂

    1. Folk ska alltid ha åsikter och kommentera hur man lever sitt liv och gärna släktingar för de vet bäst. Man blir så trött ibland.

  2. Men åååh va gullig du är!!! Gud, jag hade nog varit lika skraj eftersom det är ju snaaart! Men jättefint av dig, what goes around comes around stämmer ju verkligen.. du får det du förtjänar 🙂 KRAM

  3. Ååååååh vad avundsjuk jag blev nu!!! Tänk vad underbart att få se det live =)ps. du kan ju tydligen också vara varje fotbollsintresserade makes dröm. Imponerad faktiskt, med tanke på graviditeten. Fin gest från din sida ;o).ds

    1. Ja men nu är det slut med dom fina gesterna… Nej jag skämtar. Klart man ska vara snäll mog varandra och göra underbara saker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s