Nu jävlar blir det åka av……


Maken kom o hämtade mig kl 14:00 idag för en snabb tur till IKEA målet var en ny säng för vi har ingen säng idag och bebisen kommer ju sååå snart. Det är så svårt att köpa säng och man vet inte vart man ska börja sen är det inte sådär jättelätt heller. Men vi fick bra hjälp och Ikeas sängar har ju fått bra i test så vi tänkte med 25 års garanti så måste det ändå vara viss kvalitet på sängarna. Sagt och gjort med plånboken i högsta hugg var det bara att bege sig.

Detta blev våra inköp:

En sultan tuvebo bäddmadrass 180×200 för 2495kr
En Sultan Svandal och Svaneholm resårbotten för vi väger inte lika direkt och behövde olika styrkor. Dessa gick på 2495 kr st och är av storleken 90×200

En Hopen byrå med 8 lådor i färgen brunsvart med frostade luckor för 2395 kr

Sist men inte minst en Hopen sängstomme storlek 180×200 för 1895 kr tyvärr är detta en nyhet så vi får invänta leverans i augusti. Men det kommer bli jätte snyggt.

Nu ska jag få en vit spjälsäng av min syster samt inköpa ett skötbord/byrå som jag ska måla i samma nyans som våra nya möbler. Det kommer bli hur snyggt som helst när allting är klart.

Är rätt nöjd ändå över det vi fick. Jag menar hur ofta köper man en säng, och hur mycket använder man inte en säng, tänker man så  är det rätt billigt. I natt kommer jag sova gott kan jag tala om och bebis nr 2 kommer garanterat komma från denna säng.

En sista grej, normala fall när man besöker stora kedjor med mycket rulljans på personal och där de riktar in sig på billigt sortiment så brukar man få kämpa med att få någon service över huvudtaget. Men jag blir alltid glatt överraskad över entusiasmen personalen har på IKEA, man får alltid mega hjälp och även om ens frågor kan vara helt knasiga så lyssnar dom o kommer med råd. Där  har dom lyckats bra.

4 thoughts on “Nu jävlar blir det åka av……

    1. Ja inte var det billigt men vi har dividerat så länge om vilken säng vi ska att jag är glad över att notan inte blev högre. En gavel bara kostar 5000 på Mio och min kära make började med att insistera på en hästens säng. Så det har tagit mig 1 år att hjärntvätta honom från den…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s