Skaffa ett liv för fan


Min make har ett ex som spökar, hon skickar lite mail och pratar om att hon saknar honom och en massa annat BS. Innan har jag skitit i det men nu ska jag ta mig fan få barn snart och orkar inte. Man är väl ändå ett ex av en anledning.

Så kontentan blev enkel, svarade ett av henne kärleksbrev med en riktigt dra åt helvete brev samt skaffa ett liv och ett ungefär likadant besked till min man som inte sätter henne på plats och säger till henne att lägga av.

Har haft värkar hela dagen och är helt mega uppspelt efter mitt utbrott samtidigt som J har precis kommit till Innsbruk, kommer säkert föda ungen denna helg av stressen.

Nej tjejer om exet har träffat en ny och gift sig med henne så är det dags att kasta in handduken. Sluta vara männes rester och tappa självrespekt. Ta tag i era liv och hitta en man som kan ge är allt istället för att en som låter er mata hans ego.

Nej nu ska jag lägga mig på min nya säng och ANDAS

23 thoughts on “Skaffa ett liv för fan

  1. Jag försöker men nu är jag en tidsinställd bomb i v 38 och känner att jag vill döda alla.

 1. lät precis som ett ex jag fått handskas med som MITT ex,hade,då när han o jag var ihop..som tur är slipper jag sånt med R nu..tycker också de ska släppa det förflutna och istället skaffa sig nya liv,nya erfarenheter och sluta vara intresserade för de män som har gått vidare utan dem!

  1. Ja men min man är ju så dålig på konflikter och istället för att sätta henne på plats så bakar han in saker och ting. Det är inte hänsyn bara idioti och att ge den andra falska förhoppningar. SÄG ifrån och be bruden flyga och fara. Orkar inte med fler människor i ett förhållande.

  1. Om jag någonsing träffar henne så får hon smaka på mina stilett klackar…. Ska trampa henne på stortån.

 2. Ohhhh ge mig hennes nummer så ska jag säga ett o annat till bitchen. Är själv gravid och väldigt grinig emellanåt men sånna brudar gör mig riktigt förbannad satt själv i den sitsen en gång.Grrrrr

  1. Nej det bästa är att hon nu påstår sig helt oskyldig och att om mitt förhållande inte funkar så är det väl inte hennes fel… Shit jag som inte visste om att mitt förhållande inte funkade.

 3. Det är absolut typiskt att killen inte kan ta tag i det hela..så var det för mig med.fegade ur och “tyckte inte det var så farligt” eller..” det är hennes egna problem”..hm,det blir MITT problem när hon blandar sig i ju!!Jösses,jag skulle också kunna trampa med klackarna, den där bruden du har att göra med!vet precis känslan!nu gjorde du mig också irriterad över det hela haha!

  1. Nej du så snäll är inte jag och han får inte fega ur. Jag har sagt till honom att nu får det vara nog, antingen är han 100% ärlig mot henne eller så är det mig han ljuger för… Ni förstår nog hur det hela slutar.

 4. Min toffel till man är inte mycket bättre heller han är den som tiger när det väl kommer till konflikter men när vi är hemma själva snackar han som bara den. Jag är den som sköter snacket för de mesta för han är jo sååååååååå jäkla mesigt rädd ifall någon skulle gud förbjude bli sur på han eller hata han.

  1. Ja men varför ska vi ta tag i det, vi inte legat med dessa brudar de är inte våra ex, varför ska vi lida. Nej nu får det vara nog med dom fega männen.

 5. Detta känner jag igen och sådant här gör mig asförbannad. Men jag tycker faktiskt att det är den som varit ihop med personen ifråga ska sätta gränser.

  1. Tycker jag med men ibland så ger vissa inte upp. Sen ser jag det som en förolämpning när personen ifråga utgår ifrån att de är viktigast och agerar så. Man måste också visa att man accepterar inte det beteendet. Många tjejer sitter bredvid och bara tittat på medans andra kommer in förstör. Nu stör detta även mig och då får det vara nog

 6. ja,men det var precis så jag menade.att när det är du som också blir inblandad i det hela så är det klart att man ska ställa frågor och säga till!Diskuterade det med en kompis imorse just.Hennes kille har ett ex som vägrar ge upp om nåt tydligen.Då ringde min kompis upp henne,efter att ha hittat hennes nr på nätet,och skrikit på henne att hon ska skaffa sig ett eget liv..Då säger tjejen att min kompis inte ska blanda sig i hennes och killens historia!eh?!Det är väl just det det ÄR då! HISTORIA!Så patetiskt..Nä,nu bliev jag upprörd igen,dags att smeka magen och äta choklad!

 7. Den var bra att skicka! väldigt respektlöst av henne . vad vill hon bevisa??? Sen tycker jag att du är bra på det sättet att du ifrågesätter din man som borde be henne hoppa å fara. Hoppas du får lugnt nu det behöver ni två i samma kropp. kram

 8. Usch vad jobbigt vännen!!Tycker du gjorde rätt som bet ifrån till båda två. Dalta med någon från 3 år tillbaka är som sagt inte ett ansvar man behöve rta på sig som ex. Och hon måste ju definitvt klippa bandet hon känner till honom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s