Hur ser det ut i din troslåda?


Vi har som sagt köpt en ny byrålåda och du viker man allting så fint och inviger. Maken vill se vad jag hade haft för mig och öppnade min låda och sa…..

Jepp detta är en av anledningarna till att jag föll pladask. Sexigt.

Ja det är inte så mycket bomull här inte utan spets i stora lass o massor av färg. Jag vill att det ska synas att jag har bytt underkläder trots allt. Hur ser det ut i din låda?

11 thoughts on “Hur ser det ut i din troslåda?

    1. Ja men man ska våga. Man mår sååå mycket bättre när man har sexiga underkläder på sig. Då går man med ett leende på läpparna

  1. Oj, allt mitt ligger i en enda stor hög. Fast ibland är jag duktig och viker prydligt, det håller dock inte så länge 😉 I övrigt är inte jag heller överdrivet förtjust i bomullstrosor men jag är tråkigare än du, jag håller mig till svart, vitt, rött och tråk-färger.

    1. Nej Trollan detta måste vi råda bot för. Om kanske inte slänger på sig en orange klänning bara så där men tänk att chocka killen när den svarta klänningen åker av och under ett sexigt set i orange. TRO mig han märker det.

    1. Det är ju lättare att hitta på det här sättet. Plus makens sida ser likadan ut för jag är gillar att ha saker vikta.

    1. Hm.. då föreslår jag en mörk djup grön färg. Tänk smaragdgrönt, exklusivt och snyggt. Sen tror jag inte alls på att du ser ut som en magnecyl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s