Idag var min sista dag


känns så konstigt och lite tomt om jag ska vara ärlig.

Fram till juli 2009 kommer jag vara utan ansvar, jag ska inte lösa en massa problem, skicka viktiga avtal och se till så att kontoret funkar. Det är helt galet och jepp nu ska jag vara ledig. Imorgon ska jag inreda mitt nya tillhåll. Nu kommer att få se bilder på vad jag ska göra fram till bebisen kommer.

Förutom brodyr, läsa böcker och helt enkelt njuta av tillvaron ska jag ta några promenadet och lyssna på avslappningsband. Det är mitt mål. Jag ska köra lite yoga också. Sen är det bara att invänta den stora nedkomsten. Mina verkar har tilltagit och jag känner verkligen att bebisen också har börjat förbereda sig. Nu är den fixerad och kan bestämma sig för att komma närsom, gärna förr en senare om jag får bestämma.

Ja så är det, nu är det dags att njuta av en lååååång ledighet där jag ska lära känna en person som inte ens vet om att jag älskar den så högt redan.

4 thoughts on “Idag var min sista dag

  1. Va skönt!Ja visst är det konstigt att man kan älska en liten människa man aldrig har mött! När man håller den första ggn känns det som om hjärtat skall brista, och det sköna är, det är en livslång förälskelse. Känner likadant än fast ungarna är stora. =0)

  2. Gud va myyys! Kan förstå att det kommer kännas lite tomt ett tag men bebisen kommer snart och kommer ta upp all er tid:) Va skoojjj *ler stort*

  3. Jag skulle inte vilja kalla det en lång ledighet direkt-eller att du kommer att vara utan ansvar-det största ansvaret-ett livslångt sådant kommer snart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s