Midsommar


Ja det var en fantastisk dag. Har tagit lite tid att skriva då jag har varit anti min dator som inte samarbetar med mig just nu men nu är jag tillbaka.

J fixade och donade då jag hade lite ont i torsdags så jag fick hjälpa till så gott jag kunde. Den nya grillen fick jag bygga helt själv då min kära man är gymt oteknisk. Han köpte tält mm och vi förberedde. Vi hyrde stolar och porslin från Alladin och det var tur det för det gick åt.

 

Sedan kom min kompis M tidigt på fredagen och hjälpte till att duka. Vet inte hur det hade gått utan hennes assistans. Tackar från den djupaste delen av mitt hjärta. Fan vad snyggt det blev.

Men vi hade en otroligt mysig dag. Vi dukade upp för samtliga 29 gästerna och alla fick plats på altanen.

J höll ett litet tal och jag stod bredvid och informerade om toalettanvändandet samt varnade för festingar på känsliga delar för de som skulle kissa i skogen.

Det blev nubbe och snapsvisor samt en massa sill. Jag åt för mycket men jag älskar sill.

Efter sill lunchen var det dags för lekar i mängder och pojkarna är lika tävlingsgalningar som alltid. Vår gräsmatta kom till sin rätta och det lektes massor.

Till min stora glädje var min kusin med och de hade tagit med sig sin lilla prins på 3 veckor. Varje gång jag bar honom eller varje gång han grät så fick jag värkar. Känns som att han och sysslingen som jag bär på redan börjar skapa ett band. Helt underbart.

Vi grillade så mycket kött att jag numer ska bara äta fisk och kyckling.

Då man är höggravid så gav jag upp rätt tidigt på kvällen. Värkarna blev för många och jag gick faktiskt och la mig på sängen. Som tur är hade vi så underbara gäster och en av dom kom in med lite efterrätt till mig som J hade gjort dagen till ära. Vad är livet utan gammal hederlig svensk jordgubbstårta.

Det var min midsommar hoppas din var lika mysig, 

4 thoughts on “Midsommar

    1. Jag är nog för envis för mitt eget bästa men mina små projekt får tiden att gå klart mycket snabbare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s