Nu tar jag sakerna i mina egna händer


Trött på att vara gravid nu, är stor som ett hus, magen är bara där den är och jag känner ju att du inte får plats därinne längre.

Samtidigt börjar rädslan krypa fram, shit vad har jag gett mig in på? Jag är inte redo för det här. Men det försent nu du ska UT för jag vill inte vara så här stor längre. Magen växer inget mer, kilona har stannat på 71,8  och de ska bort när du har kommit. Tack o lov att jag inte gått upp mer, däremot börjar svälla i fötterna lite men det hör till.

Jag har små värkar hela tiden med fokus på nätterna så jag antar att när det väl är dags så kommer det att bli mitt i natten.

Men nu har jag googlat på vad man kan göra för att få processen att gå lite fortare. Tydligen inget men det finns lite teorier om att samlag och lugn o ro är det bästa.

Så min lösning, vila massor på dagarna och våldta J när han kommer hem på kvällarna. Nu ska bebisen komma ut och tack o lov så har sexlusten kommit tillbaka till det normala så nu är det bara att köra på.

Vill så gärna se vem det är som har stökat och bökat här inne så länge.

 

6 thoughts on “Nu tar jag sakerna i mina egna händer

  1. :O) J blir nog bara glad. Men det där med sex stämmer faktiskt på flera-se till att “stå hund”, den är mest effektiv ;O)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s