Sex när man är gravid


Många har sagt att man på slutet inte är så sugen på sex, här är det tvärtom. Av alla metoder som det står om som man ska ta till för att få ut denna unge så är väl sex med ens partner den enda metoden som jag tycker lockar. Jag menar gå upp 30 trappor, hoppa upp o ner, dricka en massa konstiga saker… Nej ser inget nöje i det men sex med pappan tackar jag inte nej till.

Igår tänkte jag nu jäklar blir det åka av, resultatet blev att slemproppen gick under natten… Så jag tänkte hm… KANSKE.

Idag när vi kom hem från hans mormor var det dags för akt 2 och jag tänkte jag provar Emmas metod. Min stackars man känner sig utnyttjad men jag trodde att killar ville ha sex jämt jag menar han är som en kanin annars. Är inte det drömmer att ha en fru som attackerar en hela tiden. Målade naglarna röda för att vara extra sexig. Stackarn har för tillfället tuppat av pga utmattning.

Det enda jag kan säga är att just nu så har förverkarna ökat i antal och styrka….. Vem vet om jag inte får någon bebis om några dagar så har jag himla kul under försöken, sen vet jag inte heller när jag kan ha sex igen efter förlossningen. Så lika bra att köra på nu.

Nu ska jag väcka honom för del tre hehehehe….. Eller jag låter honom sova 30 minuter till…. Sen så ska det bli andra bullar.

14 thoughts on “Sex när man är gravid

    1. Tack vad snällt. Jag suger in alla komplimanger särskillt nu när jag är fröken labil som gråter över allt o inget.

    1. Oh tänk om, vore helt underbart om det hände nuuuuuu. Vi längtar så vi håller på att gå under

    1. Sant som det är sagt. Men nu vill jag ha ut denna unge. Vill se och mysa med min lilla bebbe, trött på att känna den genom magen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s