Afrikanskan stämplar ut


06,10 imorse flög jag upp ur sängen för jag kännde att något rann längs mina ben. Som en kanon flög jag upp ur sängen med två saker i tanken, första var bebisen är på väg och det andra var inte min nya säng måste upp fort som fan.

En fin liten pöl vart det och jag fortsatte läcka som en flod hela vägen in i duschen. Maken flög upp ur sängen gav mig en handduk sen var det full rulle, in i duschen båda två och var är min journal mm mm….Sen ringde vi förlossningen och de sa, eftersom jag inte hade några verkar så skulle jag åka in efter frukosten så sagt och gjort. Vi åt frukost i lugn och ro sedan åkte vi in. Han till och med ta ett sista foto (trodde vi) innan avgång på min gigantiska mage.

Väl på SÖS togs vi emot av två fantastiska barnmorskor och jag blev uppkopplad till CTG. Där fick jag ligga i 40 min men mina verkar var inte tillräckligt kraftiga och de ville se om det verkligen var fostervatten som hade kommit och bad att titta på min binda… Jag som hade duschat mm och inte läckt mer sedan morgonen hade inte så mycket att visa så vi fick gå ut på promenad.

Väl tillbaka var det fortfarande inget fostervatten så de tillkallade läkare. Hon sa nope det var inget fostervatten däremot så hade jag en del av slemproppen kvar så bitar av den kom under undersökningen… (inte så fräscht) och den har fortsatt sen vi kom hem nu med lite blod i också…

Men men de tog en till CTG och sedan var det hemgång. Ni kan räkna ut att jag bröt ihop. Vi var hemma igen kl 12.00 utan bebis. Jäkla skit. Allt sex utan resultat jaja de sa det skulle dröja så det var bara att vänta.

Kl 18.30 flög jag upp av en smärta jag inte kännt innan i hela mitt liv. Jag trodde att jag skulle dööööö. Denna vidriga smärta har tilltagit och kommit nu var 5:e minut. Var det detta jag hade sex för att uppleva, fy faan. Min lagar lasagne nu så jag får i mig kolhydrater och jag har ätit panodil. Nu har vi ringt igen och de sa, det är bara att härda ut, när verkarna kommer var tredje minut ska vi vänta ca 3 timmar innan det är dags att åka in. Så jag inser att detta är bara början och jag har en lång lång natt framför mig utan sömn.

Därför mina vänner så stämplar jag ut, ha mig i era böner och med lite tur så kommer jag åter med bilder på ett mirakel nästa gång jag stämplar in. KRAM och PUSS ta hand om er.

23 thoughts on “Afrikanskan stämplar ut

  1. Lalala…trodde nog att det skulle sätta fart när du berättade häromdagen om slemproppen.Men du…om du nu läser detta idag, det här med att vänta, OM du känner att det inte känns okej att vänta, om du känner dig orolig osv ÅK in iaf.Barnmorskorna vet vad de pratar om absolut men du ska inte må dåligt hemma helle, det gör ingen nytta.Jag ska hålla tummarna för att allt går bra, jag hoppas att du klarar av förlosningen galant och att den inte drar ut på tiden.Tänk…nu är eran bebis snart här. :DKram

  2. SPÄNNANDE!! Vänta i tre timmar när värkarna kommer var tredje minut?? Låter ju inte klokt. När det är så tätt så måste det ju vara dags mycket närmare än tre timmar.. Eller har jag glömt allting? Det var 15 år sen sist för mig men då vet jag att grabben kom tidigare än barnmorskorna sa, så de hann knappt med att ta emot honom. Det var nära att han ramlade rätt ner i golvet för jag stod och höll mig i sänggaveln och pallade inte med att gå ett enda steg till..

  3. Wow!! *ler stort*Nu du.. nu är bebisen snart här! Hihi.. känns ju som man nyss gladdes över ert bröllop och nu får man redan le åt ett tillskott!Mina tankar är hos er, och hoppas du får en snabb förlossning vännen!Lycka till!!! *KRAAAM*

  4. Hoppas allt går bra *såklart det gör**L* och att inte natten blir allt för jobbig.Så om några dagar får vi se lite bilder på en nyfödd bebis:)LYCKA TILL !!!

  5. SPÄNNANDE!!!!!! Jag tänker på dig. Detta är en av de mest otroliga upplevelserna i en kvinnas liv, trots att det inte är smärtfritt :O)!!!Jag tror det blir en flicka…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s