Afrikanskans stolthet är här.


Kära vänner, vi har längtat och det har spekulerat en hel del. Men nu har storken äntligen anlänt och med sig hade han världens vackraste och gulligaste lilla Naomie.

Hon vägde 3000 gram och är 50 cm lång och lilltjejen valde att göra entré i våra liv kl 19.33 på måndag den 30 juni efter en 24 timmars maraton.

Jag kommer att göra ett ordenligt inlägg om förlossningen sen men tänkte ge er lite smakprov på min älskling innan. Vi har nu äntligen kommit hem och hon ligger bredvid mig i sin lilla korg.

Tack alla ni som har följt min blogg och gett mig styrka och råd i allting. Till er tjejer som inväntar storken har jag bara ett ord att säga, ni kommer att klara det galant. Det är den mäktigaste känslan i hela livet och jag kommer garanterat skaffa en till.

Nu ska jag sova innan det är dags för mat del två. KRAMAR om er alla och återkommer med en blogg snart med mycket bilder.

 

58 thoughts on “Afrikanskans stolthet är här.

 1. Ååååhh herreguuud så söööt!Hon är så otroligt fin. Nu vill jag också ha en bara för det =)GRATTIS!!! Bra jobbat MAMMA, och grattis till er alla 3..

 2. Ett jättestort grattis! å så söt hon är!! jag har gått och tänkt flera gånger att de kommer bli en naomie. du nämnde de namnet i ett blogginlägg att ni funderade på det!! Jättegulligt! återigen ett stort grattis =) KRAM

  1. Fotboll blir det. Vi har sagt att hon ska växa upp med orden prova igen, vad duktig du är och du är perfekt som gud skapade dig.

 3. Men åh jag blir alldeles… kan inte tro det är sant. Som jag har väntat, nu känns mitt plötsligt så nära.Grattis till världen sötaste babygirl! Åhhh! :):):):)

 4. Kan tänka mig det! Hon är ett underverk, verkligen **Som jag väntat och väntat.. vart inne här säkert 20 gånger om dagen, hihi.. Och direkt nu när jag kom hem från jobbet. Och vilket leende jag smällde av när jag såg din sida *L*

  1. Jag sitter o ler hela tiden. Tyvärr är hon extremt mammig och mina bröst får sig en omgång de sent kommer att glömma. Men när hon är så söt vad ska man då göra.

  1. Jag vet, man gick omkring på BB o såg alla mirakel. Ha en fantastisk sommar Fredrik. Jag tror att i slutet av detta år kommer det hända spännande saker hos dig.

 5. Ett stort jättegrattis till er båda.Visst är det konstigt, man genomgår ett helvete när man föder men direkt när den lilla kommit till världen så har man glömt all smärta och skulle kunna göra om det direkt. Märkligt men sant, så fin upplevelse är det:)Lycka till med den lilla och var rädda om varann *L*

 6. GRATTIS!!!! Vad vacker din dotter är, och vilket underbart namn! Jag visste att du skulle få en dotter, lilla mamma :O)!!!Nu vill jag ha en till bara för att jag såg din dotter…..

  1. Du Emma tack själv det var ditt tips som gav henne kicken att vilja komma ut och nu när hon är här känns det hela overkligt

 7. Ååååhh jag e sååå glad för din SKULL!! fan va kul, va fiiin hon är. Naomie e superfint namn, min systerdotter heter oxå så. GRATTIS =)

 8. Så otroligt vacker bebis (och profilbild), och då är jag ju objektiv som inte känner er 🙂 Tro mig , hon ligger på min top 10 över söta bebisar jag sett!MEGAGRATTIS

 9. Hihi.. ja, vad är väl “lite” smärta då =)Hoppas ni har helt underbar dagar nu i familjeparadiset, och att ni får vila ut ordentligt och hämta krafterna tillbaka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s