Det skulle ha varit din födelsedag idag


om min barnmorska hade haft rätt. Imorse vaknade jag till detta:

Bara 7 dagar och så mycket personliget, så här ligger min dotter när hon sover. Hon ser ut att njuta av sin sömn.

Jag skulle göra ett inlägg om min förlossning men kommer inte att göra det. Däremot så kan jag säga så här mycket till mina tjejer som nu går i väntans tider.

Men inställning var lita på barnmorskan och lita på att de vet vad de gör. Jag hade turen att förlosas av tre team av på SÖS. Det var två st hos mig hela tiden och de avlöste varandra så de var 100% pigga hela tiden fram till slutet. Alla upplever sin förlossning på sitt sätt och min erfarenhet av Södersjukhuset och deras personal har varit helt fantastisk. Så om du ska föda i Stockholm så kan jag rekommendera dom tusen gånger om.

Nu kommer jag inte göra lika många inlägg och ni förstår nog varför, det kommer säkert komma in en helt del bilder men man lever i en bubbla just nu med släkt o vänner som avlöser varandra. Naomie visar sig vara en riktig liten publik dragare och idag är faktiskt första dagen som jag har fått njuta av min dotter och ha egen tid med henne sedan vi kom hem.

 

21 thoughts on “Det skulle ha varit din födelsedag idag

  1. Helt underbar, Grattis igen!Jag ska föda på Sös, så skönt!Får jag fråga… hur gjorde de med avnavling. Lät de naveln pulsera klart innan klippet?

    1. Tyvärr fick de klippa av den på en gång då Naomie have syrebrist och inte kom igång med andningen på en gång. De fick rusa ut henne för att rensa lungorna.

  2. Hon är verkligen perfekt!! förstår att det är svårt att hinna blogga mitt i allt ihop! Njut av tiden tillsammans!!

  3. Måste säga att hon är jätte jättefin…Sådär rent och fint ansikte som man hoppas på att ens egna bebis ska ha..underbar!och med hår!Och jag ska också föda på SÖS!Väldigt glad för din skull,att allt gick bra osv.Kram*

  4. Tack för svar!Då blir ju prion lite annorlunda förstås! Tur att det gick bra, förstår att ni hann bli mycket skrämda. Men nu är hon här och hon är verkligen helt lovely! 🙂 kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s