Alltid är det något.


Nu börjar Naomie sakta men säkert få rutin men visst har vi haft ett par vakna nätter där hon har vägrat sova innan hon har spytt ner sin mamma helt och hållet.

Igår kom J hem och lite halvsent, jag var helt slut och slocknade i soffan, Sedan flyger man upp för att mötas av en älg vid bilen som smaskar i sig våra växter… Ingen fara skedd vem behöver ormbunkar egentligen när det finns svältande älgkossor därute.

Vid 22:00 märker vi att Charles har inte varit ute och han är inte sig själv. Han har varit konstig ett par dagar men nu vägrar han äta( detta är världens mest matglada katt) och drar sig undan. Först trodde jag att det var svartsjuka mot bebisen och tänkte jag ger honom lite tid men icke sa nicke. Katten har gått o mått dåligt stackarn och nu är han riktigt sjuk.

Så J får ringa till djursjukhuset och de säger att han får åka in med honom. Han går frivilligt in i transportboxen något som aldrig hänt och ytterligare ett tecken på att han mår inte bara dåligt utan riktigt dåligt. Kl 23.30 har de åkt och jag börjar försöka få den lilla damen att sova.

Vid kl 03.00 kommer J hem, Charles är kvar på sjukhuset, han har en leverskada som är rätt omfattande vi vet inte hur pass bara. Det ser mörkt ut för vår vackra katt och vi vet inte hur det hela slutar. Om han överlever blir han kvar där hela helgen, och vi står inför en massa frågor nu. Han kanske måste avlivas om skadan är för omfattande, eller så måste han äta medicin resten av livet. Det känns som pest eller kollera. Stackars liten, att det kan gå så fort, han är bara 6 år gammal busig och pigg. Hur blev han sjuk så här fort?

1 thought on “Alltid är det något.

  1. Nej, stackars liten!Minns så väl när min älskade Murre blev sjuk, sådär plötsligt. Jag grät som om hjärtat höll på att slitas ur min kropp.Usch.. håller mina tummar hårt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s