Skandia mottagningen är bäst.


är helt underbar. Jag ringde dom igår för att jag misstänkte att jag hade dragit på mig en urinvägsinfektion. Så jag fick en tid idag kl 10, jag kunde åkt in igår men kunde vänta.

Var där idag och jepp som jag trodde urinvägs infektion och nu ska jag äta antibiotika, jag har ringt min barnmorska för att få en tid för min uppföljning men hon ringer inte tillbaka. På måndag är det 6 veckor sedan jag fick barn, man känner sig lite lämnad vind för våg nu. Innan var det sådanna hysteriska kontroller men nu är det ingenting.

Det är synd att det är så dyrt men privatvård för man får ett helt annat bemötande. Varje gång man är där så tar de extra hand om en och de tar alltid ett prov för mycket för att vara på den säkra sidan. Varför är det inte så alltid, går man vill vårdcentralen så får man feldiagnos ibland och alla är stressade. Jag skulle mer än gärna betala mer i skatt om jag visste att pengarna gick till sjukvårdspersonalen och underlättandet av deras situation. Istället får man betala en massa medans det dras in palarellt. Så himla synd.

Nu har jag turen att jobba för ett företag som betalar min läkarvård även under tiden som jag är ledig men det är så krångligt när man blir sjuk idag. Jag vet inte vart man ska ta vägen liksom, allt känns så krångligt. Sen så har de så konstiga telefontider.

Jag tyckte att Naomie var lite varm och tänkte jag ringer till BVC o kollar, hm tro det eller ej så har det telefontid mellan 09.00-09.30. Ursäkta mig men hur ofta blir barn sjuka under just denna halvtimme. Man vill ju att hon ska träffa den som brukar sköta henne men det är inte aktuellt. De säger att man ska ringa när man får problem men detta under förutsättning att det inträffar under dessa 30 min.

Ja undrens tid är inte förbi.

1 thought on “Skandia mottagningen är bäst.

  1. Visst är det trist att det ska vara sådan skillnad på privata och allmänna kliniker.. särskilt när de har med bebisar och barn att göra =( helt sjukt med telefontiden ju.. man blir ju arg!Kramar till er (skönt att läsa att du mår bättre efter lilla nedgången)Och ni är hur vackra som helst!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s