Jepp så var den klar


Skulle sätta upp en bild när spjällsängen var klar och jag tänkte att den jag ändå höll på så kunde jag lika gärna göra ett nytt spjällskydd samt nya lakan till min princessa.

Sagt och gjort är kommer lite bilder på vårt sovrum. Så den vita spjällsängen är numer svart. Jag tänkte ha rosa och svarta sängkläder men detta matchade bättre med resten av rummet. Så det blev cremefärgat med grått, rosa och svart.

Här är en närbild på sängkläderna, jag använde mig av sidenbanden från inbjudningskorten från bröllopet. Hade en rulle kvar så den kan ju alltid återanvändas.. princessan får nallar titt som tätt och visst ska de göra henne sällskap i sängen.

För att göra det extre mysigt sådde jag denna ficka som jag ska ha nappen i och en extra blöja så jag slipper gå till skötbordet mitt i natten. Har blivit proffs på att byta blöja i mörkret. Dom söta figurerna har jag strykt dit, köpta på Panduro.

Här ligger hon i sin säng för första gången. Hon vet inte ännu att det är slut med sussandet i våran säng. Vi sover så dåligt och jag måste få henne att sova i denna säng.

Nu är hon sju hela veckor och förra veckan började hon le, tror att jag såg detta första gången i onsdags. Men på lördagen började hon göra ljud när hon ler, hon mumlar medans hon tittar på en med världens leende….. Gud vad jag älskar min lilla tjej.

7 thoughts on “Jepp så var den klar

  1. Bara så du vet….en liten varning. Såg att du hade en Mirandanalle i lillans säng, o den e inte till för barn. Lösa delar kan lossna….

    1. Ja den är mer prydnad och både den o bukowski nallen kommer att tas bort när hon börjar röra sig mer. Tack för omtanken. Kram

    1. Visst är hon, en glad liten tjej men hon har börjat skrika nu och visar vem som bestämmer när hon är upprörd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s