Partners in crime


Naomie växer så det knakar och nu har hon även börjat få lite kompisar. En av dem är denna lilla prins som är hennes syssling. Romeo är en månad äldre och redan nu så ser man på dessa två att det kommer vara en hel del upptåg med dem inblandade.

Tänk att en sådan liten människa kan ha så mycket personlighet.

3 thoughts on “Partners in crime

  1. vilka busungar =) en liten klädfråga har jag till dig: vilken storlek använde ni till Naomie när hon föddes? 50 el. 56? vilken storlek har hon nu?försöker att få lite mer koll i bebisklädsdjungeln =)

  2. jag har köpt två bodies i strl 50 men har lånat typ 6 stycken så jag har =) skönt att slippa köpa. har satsat mer på att köpa i strl 56 och 62! har pyjamaser i strl 50/56 så hoppas de funkar. tack för tipsen =)

  3. Sara…Vi har en hel del kläder i storlek 50 och t.o.m. de kan vara stora (bebben väger 3515 gr, 50 cm och är normal nyfödd-size). Men det funkar med stora kläder med. HAr t.o.m. använt byxor i storlek 68 för att vi itne fått nyckel till tvättstugan än… Och strumpstorlek ska vi inte ens tala om! Men de gillar att ha det luftigt, så det är bara bra. Det viktigaste är att manhar många plagg…Afrikanskan… ja det är helt otroligt vad mkt personlighet de har! Fattar inte att man trodde tidigare att de är oskrivna blad… min kille är bara 6 dagar och är helt egen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s