Dagen D har nu passerat…..


Igår var det exakt 1 år sedan vi stod där framför prästen, nervösa och fulla av förväntan. Vi visste inte vilka prövningar och överraskningar som väntade bakom hörnet men vi bestämde oss för att det var vi från då och framåt….. Jag skrev ett helt inlägg om vår stora dag.

Tänk vad tiden går och vad man har vuxit… När jag tittar tillbaka så minns jag allt kaos som vi genomgick för att få denna dag precis så som vi ville…..

Kyrkan var fantastisk och känslorna flödade…. Men mest av allt så minns jag all glädje, vår och våra nära och kära som delade dagen med oss.

Jag hade fått min drömprins, mitt drömbröllop och en framtid full av nya drömmar. Hur skulle jag någonsin kunna toppa den lyckan. Men jag vet idag att jo det gick.

För att fira denna dag hade maken lite planer, han ringde mig vid tvåtiden och informerade mig om att jag skulle ta med mig videokameran, ombyte till princessan och blöjor så det räckte en natt. Sedan så träffades vi och det var dags för avfärd mot denna destination:

Vår dag firades på Smådalarögård, med en otrolig 3 rätters middag och övernattning i ett av deras underbara rum. Princessan somnade igenom hela måltiden så vi kunde verkligen njuta av varandras sällskap. Hon vaknade lagom till efterrätten.  Helt underbart och änne en påminnelse om att jag har en underbar man. Väl på rummet så fick vi ännu en överraskning, det stod en vit Bukowski nalle med lyckoönskningar till våra söta tjej.

Nu har vi infört en ny tradition, den 2 september symboliserar den dagen vi blev en familj och det faktum att vår dotter blev till 1 månad efter vår vigsel är bara pricken över i:et. Vi kommer alltid att fira denna dag tillsammans hela familjen och den ska påminna oss om det värdefullaste vi har, nämligen varandra.

Jag tackar min lyckostjärna för mina älsklingar och hoppas på flera spännande år. Det kommer inte alltid att vara lätt men det komm alltid att vara värt besväret. Jag har haft turen att gifta mig med en fantastisk man, jag har välsignats med en lika  fantastisk dotter och jag kan inte begära mer här i livet än många år med dessa två som jag älskar över allt annat. Man ska se vad man har och uppskatta det för man vet aldrig om det tas ifrån en så nu ska jag fortsätta njuta av varje dag vi får med varandra.

Nu ska vi skåla för oss och äta 1år gammal bröllopstårta (med risk för att bli sjuka), plus inviga vår nya leksak PS3…

12 thoughts on “Dagen D har nu passerat…..

    1. Jag har verkligen haft tur men som man säger man måste kyssa en massa grodor (läs paddor) innan man hittar sin prins.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s