Tandvärk…


Nu börjas det, så fort jag bokade tid hos tandläkaren började min tand sakta men säkert att visa sig från sin värsta sida. Nu har jag tandvärk av värsta slaget.

Ska ta en alvedon o så om det hjälper.

Nej idag ska jag mysa framför en bra film…. Det har vi inte gjort på länge samt äta en god köttbit med den sida där jag inte har tandverk.

Lilltjejen har sovit hela dagen, tror hon växer som bara den just nu. De korta stunder hon är uppé är hon hur glad som helst så det är ett tecken på att allting är som det ska. Sen har jag upptäckt en ny sak. Hon blir helt harmonisk när jag spelar Ugandisk musik. Somnar till min favvo låt direkt så när hon är arg o otröstlig så är det youtube och denna låt det enda som funkar: Enjoy

10 thoughts on “Tandvärk…

    1. Ja det finns enormt mycket bra. Ge mig länken till den låt som du har tagit det ordet ifrån. För ur sitt sammanhang så får jag svårt att tolka ordet. Kram

    1. Ja det är oftast snygga tjejer som är med i musikgrupper. Däremot är det kul att se hur skönhetsidealen har förändrats genom åren.

    1. Ah ok nu förstår jag varför jag inte fattade. Låten är på Swahili och jag talar Luganda så jag vet inte vad kuna dawa betyder, men det är en bra låt.

    1. Uganda är ett perfekt resmål med underbara människor. Det är ett land o expansion men som alla andra länder är man försiktig så går det bra. Det är enormt mycket Svenskar idag sedan ABB öppnade en division där. De som har det bra har det riktigt bra och de som har det fattigt har det riktigt kämpigt.

  1. Hej, Hittade din blogg när jag googlade på rosa badkar, Såg att din man köpte ett till er dotter! Sen läste jag lite och kom till en uper snygg svart spjälsäng den gjorde du bra! Och läste lite till och kom till ett super vackert dop!Kul blogg, och sööt prinsessa =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s