Hallå hallå hallå…


Här har det varit för tyst nu.

I helgen var det shopping av baby artiklar, det blev leksaker o kompletterande kläder i storlek 62.  Mitt sommarbarn saknar vinter kläder.

Måndagen gick till bankärenden för lilltjejen. Jag har öppnat tre konton, ett på HSB för att bospara, ett framtidskonto på handelsbanken o ett på SBAB.

Tänket är bostad, körkort och intresse. Man vet aldrig hon kanske får ett brinnande intresse för hästar.

Igår blev hon 3 månader, och då var det dags för vaccination. Lilltjejen skrek så högt av smärta att det gjorde ont i hjärtat. Sen fick hon feber o har gråtit hela natten. Hon har bara lugnat ner sig när jag har burit henne så jag har inte sovit så värst mycket.  Nu hänger hon på min axel helt slut o nu är hon lös i magen också. Det är synd om henne idag. 

6 thoughts on “Hallå hallå hallå…

  1. Hallå själv!Vad duktig du är som framtidsplanerar så för din lilla tjej! Det första min svärson gjorde direkt när barnen fötts var att skriva in dem som medlemmar i Hammarby IF. Inte riktigt lika bra, väl?!

    1. Hahahaha… Nej inte riktigt samma det inte, tänk om de blir AIKare. Vad händer då?Som världen ser ut idag så måste man planera. Barn kostar pengar och jag önskar att min mamma hade haft möjligheten och kunskapen.

  2. Lillskruttan! Det gör ont att få sprutor!Mycket bra att du tänker på hennes framtid. Vi sparar barnens barnbidrag på konton i barnens namn.Men jag ska ta efter ditt exempel och börja bospara också, mycket bra idé!

    1. Hsb satsar på hyresrätter men man måste bospara hos dom för att komma åt dom. Ju längre man vart med desto längre kötid får man så titta upp det.

    1. Hon älskar BVC men den gång lämnade den eftersmak. Tur att vi har föräldrar kursen där nästa vecka så hon kommer ihåg hur kul det är där.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s