Nu får jag lägga manken till


Jag har lovat mig själv att min dotter ska lära sig Luganda så hon har med sig språket naturligt. Men FAN vad svårt det är att prata med henne, kommer inte naturligt. Så nu ska jag ta till det tunga artilleriet. Jag har sagt till mamma och mostrar att de ska hjälpa mig med detta, där pratar vi bara Luganda. Sen ska maken lära sig så vi får köra en timme per dag där vi bara pratar Luganda och så vet jag redan att hon gillar musiken så det är bra.

Idag ska jag göra avgjutning av lilltjejens fot och hand. Vi fick ett kitt av min väninna M som känner mig bättre än många andra. Hon vet att jag älskar att pyssla så jag fick den bästa presenten. Nu ska jag bara fatta hur man gör också hahahaha.

Återkommer med bild på resultatet om det blir fint nog dvs.

5 thoughts on “Nu får jag lägga manken till

  1. Jag tycker du tog ett bra beslut om att lära din dotter Luganda. Det kommer hon säkert att uppskatta då hon blir äldre 🙂 Lycka till.

  2. Det är jättebra att du ska lära henne Luganda, hur bra är det inte med ett språk gratis liksom:) När vi får barn så ska dom lära sig wollof, men först måste jag lära mig*gulp* 😉

  3. Jag tycker att det är en jättebra ide att lära henne luganda. Jag är själv halv gambian och jag pratar wolof flytande. Jag är väldigt tacksam och glad över det.

  4. det är jätte bra jag är halv senegales och jag och våra syskon försöker lära oss wolof för att hedra vår nyligen avlidne farfar lycka till från familjen Thioub

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s