Det här visste ni inte om mig


Jag är en tråkig och bekväm person. Jag hatar att vara utomhus och tycker att allting är bara jobbigt o ansträngande. Orkar inte ens gå ut till brevlådan utan jag vill bara vara inomhus och pilla. Helt ärligt hade inte jag ett jobb skulle jag aldrig gå ut, jag skulle bara sitta inne jämt.

Men men, jag fick ett samtal från jobbet, chefen vill att jag ska med på nästa stormöte i Paris, den resan är i November och då vill de att hela kontoret åker ner. Vi har vuxit med 100% i år, vårt lilla kontor gick från 3 till 6 personer fördelat på 50/50 mellan killar o tjejer.

Känns skönt att de vill ta med mig för det finns en risk när man är borta i ett år att man halkar efter. Självklart ska jag följa med men jag har redan ångest. Ska jag vara ifrån min lilla tjej i en hel dag. Måste förbereda mig mentalt, pumpa och frysa in mjölk plus att maken ska komma hem tidigare och lägga henne minst 3 gånger i veckan innan det är dags för den dagen jag ska vara borta.

Jag ska göra avgjutningen imorgon och innan dess här är en bild på lilltjejen när hon tränar på att krypa. Det värsta hon vet för tillfället men hon kommer att tacka mig sen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s