Angående sexet


Ja ni som läste ett tidigare inlägg jag skrev så hade jag ett dilemma med att återkomma till sexet med maken.

Många goda råd fick jag och jag har nu kommit på hur jag ska gå tillväga. Jag pratade med maken om mina farhågor, tankar, funderingar mm och vi har nog hittat hur vi ska hitta tillbaka till mitt gamla busiga jag.

Så han har fått uppdraget att göra vårt liv lite sexigare, köpa sexiga underkläder till frugan, skicka sexiga sms, omvandla spontana kramar till längre mer intensiva kramar (ni vet skillnaden) o den där snabba vardags pussen ska omvandlas till en längre kyss.

Med andra ord, vi ska stanna upp och ta hand om varandra samt njuta även dom minsta sakerna i vardagen. Laga middag ihop och verkligen njuta av att vi har varandra. Om inte detta funkar så vet jag inte vad.

O nog har vi börjat komma varandra närmare och man börjar känna suget igen. Vi kan ligga o kramas hela kvällen och jag anstränger mig lite mer och möter honom halvvägs utan att känna det som att jag ställer upp för något.

4 thoughts on “Angående sexet

  1. Det låter inte alls som en dum ide!Jag tror att det kan bli hållbart, man hittar tillbaka till den där samhörighetskänslan utan att egentligen anstränga sig för mkt.För visst är det en stor skillnad på en spontan kram än på en längre, varmare.Och kyssar – lägg bara lite mer känsla bakom det hela – och det kan bli makalöst! =)Ni är nog på rätt spår! =)(fan – längtar tills min kärlek kommer hem till mig ikväll nu ju) 😉

    1. Ja håll tummarna för oss. Vi lägger henne och sedan är det vår tid och vi försöker verkligen ta vara på den och njuta av att vi får vara tillsammans. Man ska fokusera på det man har här än det man inte har

    1. Tack vännen, det tar jag som en otroligt fin komplimang. Du kommer att finna det du söker hoppas du ser det bara när det väl dyker upp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s