Min underbara dag


Igår bestämde vi oss för att göra om här hemma. Jag kommer med bilder senare.

Men först. Vilken underbar söndag.

Det var dåligt väder igår och vi tänkte först låsa in oss och förtränga det dåliga vädret men vi bestämde oss för att vara lite påhittiga. Så vi åkte till Nacka Strand för att äta brunch på Restaurant J ….O vi ringde makens föräldrar och bad dom komma dit så vi kunde bjuda dom på lite gott. Tur att de tog fiskgrytan(ett säkert kort) .

Brunchen en del och visst finns det mycket att välja på men smaken kan jag inte ge så mycket till. Inte var det gott. Jag hade högre förväntningar på denna restaurang, har varit där många gånger men aldrig på brunch. Tänkte att eftersom deras mat är god i vanliga fall så kan inte brunchen vara så dålig och för dom pengarna så förväntar man sig bacon som smakar bacon och inte bruna potatisar. Nej dit kommer inte jag gå för att äta brunch igen.

Därefter så åkte vi förbi hans föräldrars nya lägenhet som ska vara färdigbyggd i januari… Nästan så man blir sugen själv på att bo där.

Vi skulle ha åkt till Sickla men det började bli sent kl närmade sig fem så vi åkte till Kista Centrum. På agendan fanns det två saker, skjortor till maken och en overall till lilltjejen.

Hon fick en benvit overall som ser ut som denna. Köpte storlek 68 så den ska nog hålla hela vintern.

Sen bar det av till Jaklinders för skjortor. Det blev tre st, två Tiger och en Canneliani. Riktigt snygga måste jag säga. När vi ändå var det så gick vi till min favvobutik Jacki  Jag ville också köpa något och känner att jag har inte köpt något till mig själv sedan jag blev gravid och då vart det mamma kläder och amning kläder och vi vet alla hur sexigt det är…. Men jag måste komma tillbaka och tänker att jag skulle köpa ett par snygga kostymbyxor men hittade inga som jag föll för. Provade en Tiger kostym men byxorna veckade sig konstigt. Till slut kom maken in med denna Tiger klänning som jag har spanat in tidigare. Storlek 36 passar inte över bysten så det blev  38….

Men jag är så nöjd med min nya klänning. Ska ja på mig den jämt och den är lika snygg med ett bälte över.

Nu ska jag inreda övervåningen.

6 thoughts on “Min underbara dag

    1. Jag älskar min klänningJa vi ska ge lilltjejen eget rum och se till att själva få vara ifred. I varje fall på natten, vi ska snart börja med småportioner och då brukar de kunna sova hela natten. I hope.Ha en strålande kväll du med

    1. Ja den håller in det man inte vill ska välla ut och formar om hela siluetten… Älskar Tigers kläder. Om jag var rik skulle jag köpa det mesta de säljer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s