Gå till tandläkaren


Gör inte som jag och vänta för länge. Jag har gått ett helt år med hål i en tand och ni finns det en risk för att jag ska få göra en rotfyllning, vill inte ens tänka på tanken.

De upptäckte två hål varav ett var väldigt stort och något som hade kunnat avhjälpas för ett år sen. Men nu får vi se hur mycket taxametern slutar på. Mitt första besök med lagning på ena hålet och en till lösning på den andra slutade med en vacker nota på 2300 kr…. Billigt … jag undrar om jag ska dra ut tänderna när det blir hål hahahaha. 30 år med varannan tand, undrar om jag är fortfarande påsättningsbar…. Kanske med munnen stängd då. Nej det är bara att bita ihop och hoppas på förbättring.

En sak är säker jag kommer aldrig vänta så att mina tänder hamnar i detta stadie.

Med take på att det kostar skjortan att gå till tandläkaren så fattar man att fler och fler får problem med tänderna. En undersökning kostar mellan 600-1200 kr…. Vem vill betala det, att dra ut en tand kostar om man går dit akut runt 600 kr. Kollar man på kostnaden  så är det två tänder till priset av en undersökning. Men det kan kosta desto mer om man har maximalt med otur. Jag må ha tandläkar skräck men kosta vad det kosta vill mina tänder kommer aldrig se ut så här.

Nu ska jag äta en snickers men jag lovar att borsta tänderna efteråt.

2 thoughts on “Gå till tandläkaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s