Vad hände med yttrande frihet?


AB har en ny moderator som cencurer min blogg. Denne har gått till den grad att de börjar plocka bort inlägg som är mer än ett år gamla med anledning att mina inlägg är stötande…. Ursäkta mig men ni kan flyga dit pepparn växer. Få se om detta anses orätt av AB o hur lång tid det tar innan även detta cencureras.

Det roliga är att äckel kan skriva pedofil propagande men jag får inte skriva om otrevligt bemötande i en butik. Man blir mörkrädd,

5 thoughts on “Vad hände med yttrande frihet?

  1. På AB har alltid yttrandefriheten varit godtycklig. Man går maktens ärenden. Förmodligen har någon från butiken du skrev om, hört av sig till AB, som sedan tagit bort ditt inlägg.Vi som varit här länge vet att man på AB är nyckfulla, inkonsekventa och opålitliga. En sak är dock säkert.Det står ALDRIG på folkets/läsarnas sida, utan alltid på sin egen, utan att bry sig det minsta.

  2. jag har läst din blogg en längre tid och ALDRIG har jag sett något stötande.Vad är det för konstig typ som anmäler dina inlägg???Katarinaps. du har en sån SÖT dotter, grattis i efterskott!

  3. Det här är helsjukt, men det är bara ett exempel i raden av mängder på att yttrandefriheten bara gäller för vissa. Vi har ingen yttrandefrihet i Sverige eftersom yttrandefriheten ska gälla alla, och det gör den inte. Alltså har vi ingen.Om du vill flytta din blogg så har jag ett tips: Börja blogga på http://www.wordpress…. istället, där får man skriva precis vad som helst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s