Nu är dotterns rum färdigt, dags för inskolning.


Jag har haft en hektisk helg med svärföräldrars hursförsäljning, en visit på ikea mm. Bloggen har jag lämnat åt sitt öde. Men nu är jag åter.

De som känner mig vet att en trip till Ikea är inget som man får med maken på i ett nafs utan han måste bearbetas långt i förväg, sen försöker han ändå slingra sig. Han hatar Ikea men jag är av en annan åsikt och kan strosa där en hel dag. Men vi behövde saker till lilltjejen så det var bara för honom att bita ihop. Men ni kan lista ut att vi rök ihop när vi var där, men till slut så kom vi överrens. Manken fick den byrå han ville ha och jag fick helt enkelt tänka om. Jag ville inreda hennes rum i rosa, svart och vitt men så vart det inte. Med den byrån maken ville ha så pajjade hela min plan och hux flux blev det nya färger. Nu är hennes rum inredd i svart, rosa, röd och vitt.

Så här blev det nya rummet. Innan var det katten som hade en lekyta här.

Från ingången så ser man den färglada byrån. När hon blir äldre så blir det hela serien där det finns en garderob och en säng som matchar. Hon låg och sov när jag tog dessa bilder. Inviger sitt nya rum.

På väggen hänger dom avgjutningar som vi gjorde idag först av kittet vi fick av min kompis M, en på hennes händer, en på hennes fötter och i mitten på grav testet som gav oss beskedet att en bebis var på väg. Plus den fina mobiln som vi fick av min syster. Den gillar hon.

Jag har satt in en fotölj så jag har någonstans att sitta när jag ammar nattetid. Sen målade jag ljusstaken från dopet till svart istället för träfärgat. Min kompis S och jag var på ÖB i fredags och där köpte jag detta kromade ljusstake som är hjärtformat, nu hänger det i princessans fönster. Tillsammans med hennes nallar.

På byrån har jag ytterligare en speldosa med foton på maken och mig samt lilltjejen. Denna spelar blinka lilla stjärna.

Skötbordet är också där inne med en sol över som också har en speldosa, även denna fick hon i present av min älskling S. Den gör blöjbyten klart mycket roligare.

Ja hennes rum är nu näst intill färdigt, det saknas en svart låda som ska användas till förvaring, sen ska det även komma in ett babygym och lite leksaker när hon börjar tycka att det är intressant. Tills dess får hon leka med sin mamma.

10 thoughts on “Nu är dotterns rum färdigt, dags för inskolning.

  1. Oj vad fort det går *L* Den där serien från ikea är så himla söt!! Om jag får en son, vill jag ha den i blått. Men först måste vi få större lägenhet.. *suck*

    1. Visst är den. Vi måste se till att hon får ett mycket större rum om hon ska ha hela serien. Men just nu så funkar det. Hennes rum är perfekt för hennes lilla storlek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s